Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο post thumbnail image

Μια ακόμα επεισοδιακή εκπομπή με βασικό καλεσμένο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο και πολλές παρεμβάσεις. Για μια ακόμα φορά, βασικό θέμα η καντίνα του Μύρτου.

Και ενώ είχε αρχίσει ο κος Τζωρτζάτος να εκθέτει τις απόψεις του για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει η καντίνα, ξαφνικά υπήρξε παρέμβαση από κάτοικο της περιοχής (τον κο Γάσπαρη), ο οποίος για μια ακόμα φορά τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο αρμόδιος α/δήμαρχος, Μιχάλης Γάκης και επιβεβαίωβσε ότι η καντίνα θα λειτουργήσει (υπήρχε πληροφορία που δεν ήταν διασταυρωμένη).

Στην συνέχεια παρέμβαση ζήτησε ο κος Μιχάλης Γάκης, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει η καντίνα του Μύρτου και ότι την ανέλαβε εταιρία από την Αθήνα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή για τα νοσοκομεία Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας.

Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»Σταύρος Σπαθής: «Ας εκμεταλλευτούν οι έμποροι τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει εμπόρους και καταναλωτές για το «ηλεκτρονικό ράφι»  προϊόντων και υπηρεσιών. (δείτε την

Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»Γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου: «Οι παράνομοι θα μας βρουν απέναντί τους»

Ο γραμματέας του Σωματείου Ταξί Αργοστολίου Αλέξανδρος Πεφάνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο, όταν ένα συμβατικό αυτοκίνητο και χωρίς