Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο post thumbnail image

Μια ακόμα επεισοδιακή εκπομπή με βασικό καλεσμένο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο και πολλές παρεμβάσεις. Για μια ακόμα φορά, βασικό θέμα η καντίνα του Μύρτου.

Και ενώ είχε αρχίσει ο κος Τζωρτζάτος να εκθέτει τις απόψεις του για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει η καντίνα, ξαφνικά υπήρξε παρέμβαση από κάτοικο της περιοχής (τον κο Γάσπαρη), ο οποίος για μια ακόμα φορά τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο αρμόδιος α/δήμαρχος, Μιχάλης Γάκης και επιβεβαίωβσε ότι η καντίνα θα λειτουργήσει (υπήρχε πληροφορία που δεν ήταν διασταυρωμένη).

Στην συνέχεια παρέμβαση ζήτησε ο κος Μιχάλης Γάκης, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει η καντίνα του Μύρτου και ότι την ανέλαβε εταιρία από την Αθήνα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

 

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής  Δρακουλόγκωνας μετά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στον κο  Στάυρο Τραυλό. Ο κος Δρακουλόγκωνας έκανε έναν

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.