Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο post thumbnail image

Μια ακόμα επεισοδιακή εκπομπή με βασικό καλεσμένο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο και πολλές παρεμβάσεις. Για μια ακόμα φορά, βασικό θέμα η καντίνα του Μύρτου.

Και ενώ είχε αρχίσει ο κος Τζωρτζάτος να εκθέτει τις απόψεις του για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει η καντίνα, ξαφνικά υπήρξε παρέμβαση από κάτοικο της περιοχής (τον κο Γάσπαρη), ο οποίος για μια ακόμα φορά τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο αρμόδιος α/δήμαρχος, Μιχάλης Γάκης και επιβεβαίωβσε ότι η καντίνα θα λειτουργήσει (υπήρχε πληροφορία που δεν ήταν διασταυρωμένη).

Στην συνέχεια παρέμβαση ζήτησε ο κος Μιχάλης Γάκης, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει η καντίνα του Μύρτου και ότι την ανέλαβε εταιρία από την Αθήνα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

 

Related Post

Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η Ασπασία Βασιλατου, μέλος του ΝΤΟΡΙΣ  και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  σε σχέση με τα αδέσποτα αλλά  και την

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ζητάμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα στην ΠεριφέρειαΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Ζητάμε από τον κόσμο να μας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα στην Περιφέρεια

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο οποίος βρέθηκε εκ νέου στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο και ήρθε πρώτος σε

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.