Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο

Μιχάλης Γάκης: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λειτουργήσει η καντίνα στον Μύρτο post thumbnail image

Μια ακόμα επεισοδιακή εκπομπή με βασικό καλεσμένο τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τζωρτζάτο και πολλές παρεμβάσεις. Για μια ακόμα φορά, βασικό θέμα η καντίνα του Μύρτου.

Και ενώ είχε αρχίσει ο κος Τζωρτζάτος να εκθέτει τις απόψεις του για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει η καντίνα, ξαφνικά υπήρξε παρέμβαση από κάτοικο της περιοχής (τον κο Γάσπαρη), ο οποίος για μια ακόμα φορά τόνισε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο αρμόδιος α/δήμαρχος, Μιχάλης Γάκης και επιβεβαίωβσε ότι η καντίνα θα λειτουργήσει (υπήρχε πληροφορία που δεν ήταν διασταυρωμένη).

Στην συνέχεια παρέμβαση ζήτησε ο κος Μιχάλης Γάκης, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει η καντίνα του Μύρτου και ότι την ανέλαβε εταιρία από την Αθήνα.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

 

Related Post

Δέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του ΘεόφιλουΔέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του Θεόφιλου

Ένας νέος άνθρωπος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο η Δέσποινα Λάσκαρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την  παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία». Όπως και

Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα  της αγορά μετά το άνοιγμά τους

Κώστας Γρηγορόπουλος: Έρχονται αστυνομικοί και φεύγουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυσηΚώστας Γρηγορόπουλος: Έρχονται αστυνομικοί και φεύγουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυση

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κώστας Γρηγορόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η θέα”.