Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε η κα Σοφία Μαροπούλου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για τις δράσεις του κέντρου διημέρευσης ΑμεΑ «Υπερίων».


Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά τόνισε ότι υπάρχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς την βοήθειά τους ο «Υπερίων» δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει όλα όσα προσφέρονται σήμερα στους ωφελούμενους.

Αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα του ιδρύματος, που λόγω της κρίσης είναι αρκετά και επισήμανε την ανάγκη βοήθειας και από τον απλό κόσμο που ακόμα και ένα ευρώ μπορεί να βοηθήσει.

Έκανε και την αποκάλυψη ότι σύντομα – εφόσον κυλίσουν όλα ομαλά- θα υπάρξει και μια δομή αντίστοιχη του Ληξουρίου, στο Αργοστόλι.

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Related Post

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότεςΒασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να πει δυο πράγματα προεκλογικά και να εκφράσει και την πικρία του

Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»

O πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Ο Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επανεκκίνηση του κλάδου τους και εκφράζοντας την ανησυχία του για το τι

Σπύρος Σπαθής: « Πολύ φοβάμαι ότι θα θελήσουμε ξανά τον ενιαίο δήμο»Σπύρος Σπαθής: « Πολύ φοβάμαι ότι θα θελήσουμε ξανά τον ενιαίο δήμο»

Στην Σάμη μεταφέρθηκε η εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και είχε επικοινωνία με τον δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Σπαθή. Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης ο κος Σπαθής, άρχισε αμέσως την περιγραφή