Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε η κα Σοφία Μαροπούλου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για τις δράσεις του κέντρου διημέρευσης ΑμεΑ «Υπερίων».


Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά τόνισε ότι υπάρχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς την βοήθειά τους ο «Υπερίων» δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει όλα όσα προσφέρονται σήμερα στους ωφελούμενους.

Αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα του ιδρύματος, που λόγω της κρίσης είναι αρκετά και επισήμανε την ανάγκη βοήθειας και από τον απλό κόσμο που ακόμα και ένα ευρώ μπορεί να βοηθήσει.

Έκανε και την αποκάλυψη ότι σύντομα – εφόσον κυλίσουν όλα ομαλά- θα υπάρξει και μια δομή αντίστοιχη του Ληξουρίου, στο Αργοστόλι.

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Related Post

Σπύρος Πεφάνης: «Ο πολιτισμός είναι ο καθρέφτης της ποιότητας ζωής»Σπύρος Πεφάνης: «Ο πολιτισμός είναι ο καθρέφτης της ποιότητας ζωής»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, βρέθηκε στο στούντιο του COSMOS 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», σε μια πρώτη συζήτηση για τα νέα του καθήκοντα. Αρχικά

Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σχολιάζοντας την κατάσταση του ΟΚΑΠ. «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας είναι ένα νομικό πρόσωπο  δημοσίου

Ηλίας Παρίσης: Το Ληξούρι χρειάζεται κάποιον να το πάει ψηλά!Ηλίας Παρίσης: Το Ληξούρι χρειάζεται κάποιον να το πάει ψηλά!

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Παρίσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν (καθώς κατήλθε στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό της