Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5

Η Σοφία Μαροπούλου στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνικά φιλοξενήθηκε η κα Σοφία Μαροπούλου, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για τις δράσεις του κέντρου διημέρευσης ΑμεΑ «Υπερίων».


Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά τόνισε ότι υπάρχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς την βοήθειά τους ο «Υπερίων» δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει όλα όσα προσφέρονται σήμερα στους ωφελούμενους.

Αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα του ιδρύματος, που λόγω της κρίσης είναι αρκετά και επισήμανε την ανάγκη βοήθειας και από τον απλό κόσμο που ακόμα και ένα ευρώ μπορεί να βοηθήσει.

Έκανε και την αποκάλυψη ότι σύντομα – εφόσον κυλίσουν όλα ομαλά- θα υπάρξει και μια δομή αντίστοιχη του Ληξουρίου, στο Αργοστόλι.

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Related Post

Βασίλης Ρουχώτας: «Η κοινωνία ενοχλείται από τις απευθείας αναθέσεις – Έχουμε επιδείξει τεράστια ανοχή»Βασίλης Ρουχώτας: «Η κοινωνία ενοχλείται από τις απευθείας αναθέσεις – Έχουμε επιδείξει τεράστια ανοχή»

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου και επικεφαλής της παράταξης “ΠΑΛΛΗ ΛΗΞΟΥΡΙ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ” Βασίλης Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την δική του άποψη σε

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίωνΓεράσιμος Αποστολάτος: Μόλις πει η πυροσβεστική ότι είμαστε έτοιμοι, θα γίνει η παραλαβή των κτιρίων

Κατηγορηματικός και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.