Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης. Αφορμή, η πρόσφατη απάντηση του Δημάρχου για κομπίνες στον Μύρτο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση Μινέτου σχετικά με τα προβλήματα της παραλίας.


Ο κος Γάκης παρουσίασε έγγραφα από το 2008 που εξηγούσαν τι ακριβώς έχει συμβεί με ένα οικόπεδο το οποίο δεν έχει ουδέποτε χρησιμοποιηθεί και αυτό γιατί τότε ο δήμος θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 53.000 ευρώ κάθε χρόνο. Σχολίασε αρνητικά, όλα τα τοπογραφικά τα οποία υπάρχουν από το 2010 τα οποία επιτρέπουν να υπάρχει καντίνα μόνο στην πλαγιά του βουνού. Τέλος ανέφερε ότι αν είχαν γίνει από τότε οι απαιτούμενες ενέργειες δεν θα υπήρχε σήμερα κανένα πρόβλημα.

Στα υπόλοιπα θέματα αρμοδιότητάς του επισήμανε ότι αν υπήρχαν περισσότεροι υπάλληλοι για την περιοχή τα πράγματα θα κυλούσαν πιο ομαλά και δεν θα υπήρχαν οι γκρίνιες που υπάρχουν τώρα.

Κλείνοντας ο κος Γάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι φέτος όλα θα είναι έτοιμα στον Μύρτο, από νωρίς.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Αλέξανδρος Κοψαχείλης: «Το Leader θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής»Αλέξανδρος Κοψαχείλης: «Το Leader θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής»

Ο συντονιστής του προγράμματος Leader για την Κεφαλονιά Αλέξανδρος Κοψαχείλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να εξηγήσει τι είναι το πρόγραμμα και

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου η «Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη των click away αγορών. «Δεν δουλεύει το click away.

Φοβερές καταγγελίες Γαβρίλη Ρασσιά εναντίον Αλέξη Μοσχονά και Θεόδωρου ΦλωράτουΦοβερές καταγγελίες Γαβρίλη Ρασσιά εναντίον Αλέξη Μοσχονά και Θεόδωρου Φλωράτου

Μετά την παραίτησή του από το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, όλοι αναρωτληθηκαν τι τον οδήγησε εκεί. Ο λόγος για τον Γαβρίλη Ρασσιά και για την ξαφνική του παραίτηση.