Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης. Αφορμή, η πρόσφατη απάντηση του Δημάρχου για κομπίνες στον Μύρτο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση Μινέτου σχετικά με τα προβλήματα της παραλίας.


Ο κος Γάκης παρουσίασε έγγραφα από το 2008 που εξηγούσαν τι ακριβώς έχει συμβεί με ένα οικόπεδο το οποίο δεν έχει ουδέποτε χρησιμοποιηθεί και αυτό γιατί τότε ο δήμος θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 53.000 ευρώ κάθε χρόνο. Σχολίασε αρνητικά, όλα τα τοπογραφικά τα οποία υπάρχουν από το 2010 τα οποία επιτρέπουν να υπάρχει καντίνα μόνο στην πλαγιά του βουνού. Τέλος ανέφερε ότι αν είχαν γίνει από τότε οι απαιτούμενες ενέργειες δεν θα υπήρχε σήμερα κανένα πρόβλημα.

Στα υπόλοιπα θέματα αρμοδιότητάς του επισήμανε ότι αν υπήρχαν περισσότεροι υπάλληλοι για την περιοχή τα πράγματα θα κυλούσαν πιο ομαλά και δεν θα υπήρχαν οι γκρίνιες που υπάρχουν τώρα.

Κλείνοντας ο κος Γάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι φέτος όλα θα είναι έτοιμα στον Μύρτο, από νωρίς.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις τουΑριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε για δεύτερη φορά, γι’ αυτή την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Υπενθύμισε για μια ακόμα φορά τις

Αλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρωΑλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρω

Ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου  Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για  μια συνέντευξη  δίνοντας απαντήσεις σε όλα. «Οι κεφαλλονίτες  ξέρουν ποιος είναι ο Παρίσης.

Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα»Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα»

Ο Δημήτρης Καραγκουλές, εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά την είδηση ότι το πλοίο, που είχε ναυλωθεί