Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης. Αφορμή, η πρόσφατη απάντηση του Δημάρχου για κομπίνες στον Μύρτο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση Μινέτου σχετικά με τα προβλήματα της παραλίας.


Ο κος Γάκης παρουσίασε έγγραφα από το 2008 που εξηγούσαν τι ακριβώς έχει συμβεί με ένα οικόπεδο το οποίο δεν έχει ουδέποτε χρησιμοποιηθεί και αυτό γιατί τότε ο δήμος θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 53.000 ευρώ κάθε χρόνο. Σχολίασε αρνητικά, όλα τα τοπογραφικά τα οποία υπάρχουν από το 2010 τα οποία επιτρέπουν να υπάρχει καντίνα μόνο στην πλαγιά του βουνού. Τέλος ανέφερε ότι αν είχαν γίνει από τότε οι απαιτούμενες ενέργειες δεν θα υπήρχε σήμερα κανένα πρόβλημα.

Στα υπόλοιπα θέματα αρμοδιότητάς του επισήμανε ότι αν υπήρχαν περισσότεροι υπάλληλοι για την περιοχή τα πράγματα θα κυλούσαν πιο ομαλά και δεν θα υπήρχαν οι γκρίνιες που υπάρχουν τώρα.

Κλείνοντας ο κος Γάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι φέτος όλα θα είναι έτοιμα στον Μύρτο, από νωρίς.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»Μάκης Φόρτες: «Μας ξεγέλασαν. Το καλοκαίρι η κατάσταση θα είναι χαοτική»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητάει να πραγματοποιηθεί συμβούλιο

Στανίτσας: «Έχει δίκιο ο κόσμος, αλλά δεν μπορούμε κάνουμε κάτι παραπάνω»Στανίτσας: «Έχει δίκιο ο κόσμος, αλλά δεν μπορούμε κάνουμε κάτι παραπάνω»

Εξηγήσεις,  για όσα του καταλογίζουν από την Λαϊκή Συσπείρωση αναφορικά με τον δρόμο του Αετού, έδωσε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου ΣκλάβουΟ αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης. Στολισμός Με την πόλη ήδη να «έχει φορέσει τα γιορτινά της», ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι ο στολισμός φέτος