Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης. Αφορμή, η πρόσφατη απάντηση του Δημάρχου για κομπίνες στον Μύρτο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση Μινέτου σχετικά με τα προβλήματα της παραλίας.


Ο κος Γάκης παρουσίασε έγγραφα από το 2008 που εξηγούσαν τι ακριβώς έχει συμβεί με ένα οικόπεδο το οποίο δεν έχει ουδέποτε χρησιμοποιηθεί και αυτό γιατί τότε ο δήμος θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 53.000 ευρώ κάθε χρόνο. Σχολίασε αρνητικά, όλα τα τοπογραφικά τα οποία υπάρχουν από το 2010 τα οποία επιτρέπουν να υπάρχει καντίνα μόνο στην πλαγιά του βουνού. Τέλος ανέφερε ότι αν είχαν γίνει από τότε οι απαιτούμενες ενέργειες δεν θα υπήρχε σήμερα κανένα πρόβλημα.

Στα υπόλοιπα θέματα αρμοδιότητάς του επισήμανε ότι αν υπήρχαν περισσότεροι υπάλληλοι για την περιοχή τα πράγματα θα κυλούσαν πιο ομαλά και δεν θα υπήρχαν οι γκρίνιες που υπάρχουν τώρα.

Κλείνοντας ο κος Γάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι φέτος όλα θα είναι έτοιμα στον Μύρτο, από νωρίς.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»Σιφνάκης (Κ.Υ. Σάμης): «Θετικοί στον κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Ο κος Ευστράτιος Σιφνάκης, γενικός γιατρός, επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Σάμης μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για την δύσκολή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή

Βασίλης Ρουχωτάς: «60% πάνω το κόστος λειτουργίας του ΧΥΤΥ τα επόμενα χρόνια –  Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα πληρώσει το μάρμαρο»Βασίλης Ρουχωτάς: «60% πάνω το κόστος λειτουργίας του ΧΥΤΥ τα επόμενα χρόνια –  Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα πληρώσει το μάρμαρο»

O επικεφαλής της παράταξης  “ΠΑΛΛΗ – ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ” Βασίλης Ρουχωτάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με βασικό θέμα συζήτησης τον ΦΟΔΣΑ και το κόστος λειτουργείας.

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά»

Νίκος Χαραλάμπους: «Μέχρι το τέλος του 2020 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Κεφαλονιά» Ο πρόεδρος της εταιρείας Hellenic Seaplanes, Νίκος Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»,