Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο!

Ο Μιχάλης Γάκης απαντά για τις “κομπίνες” στον Μύρτο! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου, Μιχάλης Γάκης. Αφορμή, η πρόσφατη απάντηση του Δημάρχου για κομπίνες στον Μύρτο μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Διονύση Μινέτου σχετικά με τα προβλήματα της παραλίας.


Ο κος Γάκης παρουσίασε έγγραφα από το 2008 που εξηγούσαν τι ακριβώς έχει συμβεί με ένα οικόπεδο το οποίο δεν έχει ουδέποτε χρησιμοποιηθεί και αυτό γιατί τότε ο δήμος θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 53.000 ευρώ κάθε χρόνο. Σχολίασε αρνητικά, όλα τα τοπογραφικά τα οποία υπάρχουν από το 2010 τα οποία επιτρέπουν να υπάρχει καντίνα μόνο στην πλαγιά του βουνού. Τέλος ανέφερε ότι αν είχαν γίνει από τότε οι απαιτούμενες ενέργειες δεν θα υπήρχε σήμερα κανένα πρόβλημα.

Στα υπόλοιπα θέματα αρμοδιότητάς του επισήμανε ότι αν υπήρχαν περισσότεροι υπάλληλοι για την περιοχή τα πράγματα θα κυλούσαν πιο ομαλά και δεν θα υπήρχαν οι γκρίνιες που υπάρχουν τώρα.

Κλείνοντας ο κος Γάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι φέτος όλα θα είναι έτοιμα στον Μύρτο, από νωρίς.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»

Ο πρόεδρος του σωματείου «Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραθέτοντας τις απόψεις του σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων του κλάδου, περίπου 2 μήνες

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε