Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Σαμούρης: Το υπουργείο θέλει να εγκαταστήσει σε όλη την ανατολική Κεφαλονιά ιχθυοκαλλιέργειες!

Σπύρος Σαμούρης: Το υπουργείο θέλει να εγκαταστήσει σε όλη την ανατολική Κεφαλονιά ιχθυοκαλλιέργειες!

Σπύρος Σαμούρης: Το υπουργείο θέλει να εγκαταστήσει σε όλη την ανατολική Κεφαλονιά ιχθυοκαλλιέργειες! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της Ενωμένης Τετράπολης Σπύρος Σαμούρης.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε το πρόβλημα που θα προκύψει με το νέο χωροταξικό αφού αυτό προβλέπει την εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών σε μεγάλο μέρος της ακτογραμμής. Ένα πρόβλημα που θα επηρεάσει κυρίως την ανατολική Κεφαλονιά.

Χαρακτηριστικά τόνισε, ότι ενώ κάποιοι το γνώριζαν δεν αντέδρασαν και κανένας δεν μπορούσε να ενημερώσει το σώμα προκειμένου να υπάρξει η οποιαδήποτε αντίδραση.

Ανέφερε ότι αυτό το θέμα το έφερε στην επιφάνεια καθώς το θεώρησε άκρως σημαντικό και καταλόγισε ευθύνες στον αναπληρωτή δήμαρχο ο οποίος σε ανακοίνωση του ανέφερε «ότι δεν θα γίνει χαβούζα ιχθυοκαλλιεργειών η Κεφαλονιά».

Ο κος Σαμούρης πάντως έκανε σαφές σε όλους τους τόνους ότι μπορούν να τοποθετηθούν ιχθυοκαλλιέργειες αλλά όχι κατά μήκος της ακτογραμμής.

Τέλος, σχολίασε τα έργα που εκτελούνται τον τελευταίο καιρό και σχετικά με το σπάσιμο των δήμων είπε ότι ο χρόνος είναι πολύ λίγος.

Ακούστε τον κο Σαμούρη:

Related Post

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για τις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξειςΟ Αλέξανδρος Παντελειός για τις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξεις

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά, Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις, αναφορικά με τις δηλώσεις του κου Ανουσάκη για συμμαχίες της

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ανοίγει ο δρόμος για  το χτύπημα των δικαιωμάτων που σχετίζονται με τη μητρότητα»

Ο πρόεδρος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μαντζουράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δημοσιοποιήσει ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα που αφορά την άδεια επαπειλούμενης κύησης

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο κλάδος μας πλήττεται περισσότερο – Κάθε μέρα θα ανακοινώνει κάποιος ότι δεν ανοίγει»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο κλάδος μας πλήττεται περισσότερο – Κάθε μέρα θα ανακοινώνει κάποιος ότι δεν ανοίγει»

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  με αφορμή τις ανακοινώσεις ξενοδοχείων που δεν θα ανοίξουν φέτος, αλλά και