Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!

Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!

Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, Σοφία Ζαφειράτου.


Αφορμή, για την επικοινωνία, η όλης σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τον «οικογενειακό γιατρό». Η κα Ζαφειράτου ανέφερε ότι ο κόσμος φοβάται ότι δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί εάν δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα. Από την άλλη επισήμανε ότι η εγγραφή στα μητρώα δεν είναι υποχρεωτική.

Αναφέρθηκε και στην σχέση ΙΣΚ με την Δημοτική Αρχή και μάλιστα τόνισε ότι της υποσχέθηκαν ότι θα γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την υγεία αλλά ακόμα περιμένουν!

Τέλος, έκανε αναφορά για την κατάσταση που υπάρχει στο νοσοκομείο και για μια ακόμα φορά τόνισε ότι το μόνο που συμβαίνει στο νοσοκομείο είναι μια συνεχής υποστελέχωση.

Ακούστε την κα Ζαφειράτου

 

Related Post

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση

Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την