Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ post thumbnail image

Υποψήφια με την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» για μια ακόμα φορά η κα Ευανθία Γαϊτανίδου. Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται στις εκλογές.

«Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση αυτών των εκλογών θα είναι χειρότερη από τις προηγούμενες» ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι η Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα συμπράξει με άλλα μνημονιακά κόμματα. «Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  πρέπει να ψηφιστεί, για να περιορίσει λίγο την εφαρμογή των νόμων μαζί με τους εργαζόμενους».

Σχετικά με τα κόμματα της αριστεράς  η κα Γαϊτανίδου θεωρεί ότι το ΚΚΕ διασπά το κίνημα και δεν υπάρχει η επίδραση που θα έπρεπε να υπάρχει για όλα αυτά που διεκδικεί ο κόσμος. «Η νεολαία πρέπει κάτι να κάνει γιατί δεν μπορεί να ζήσει με αυτές τις συνθήκες» ανέφερε σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός, ότι πολύ νέοι έφυγαν από την Ελλάδα και δεν θα γυρίσουν.

Η κα Γαϊτανίδου υποσχέθηκε ότι πάντα θα βρίσκονται κοντά στον κόσμο. Εξορύξεις, κατασπατάληση δημόσια περιουσίας, ακίνητα του δημοσίου βρίσκονται στην ατζέντα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο και θα συγκρουστούμε για να τα πετύχουμε».

:

Related Post

Υδροπλάνα: Πόσο θα κοστίζει το Πάτρα – Κεφαλονιά και σε πόση ώρα θα φθάνουμεΥδροπλάνα: Πόσο θα κοστίζει το Πάτρα – Κεφαλονιά και σε πόση ώρα θα φθάνουμε

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Hellenic Seaplanes Νίκος Χαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του COSMOS 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έναρξη λειτουργίας των

Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!Νίκος Βαλλιανάτος: Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοδιοικητικά!

Μετά τα καινούργια δημοσιεύματα, που θέλουν ξανά τον Νίκο Βαλλιανάτο ως υποψήφιο για την δημαρχεία στην Κεφαλονιά, η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” επικοινώνησε μαζί του και ο κος

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε