Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ post thumbnail image

Υποψήφια με την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» για μια ακόμα φορά η κα Ευανθία Γαϊτανίδου. Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται στις εκλογές.

«Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση αυτών των εκλογών θα είναι χειρότερη από τις προηγούμενες» ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι η Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα συμπράξει με άλλα μνημονιακά κόμματα. «Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  πρέπει να ψηφιστεί, για να περιορίσει λίγο την εφαρμογή των νόμων μαζί με τους εργαζόμενους».

Σχετικά με τα κόμματα της αριστεράς  η κα Γαϊτανίδου θεωρεί ότι το ΚΚΕ διασπά το κίνημα και δεν υπάρχει η επίδραση που θα έπρεπε να υπάρχει για όλα αυτά που διεκδικεί ο κόσμος. «Η νεολαία πρέπει κάτι να κάνει γιατί δεν μπορεί να ζήσει με αυτές τις συνθήκες» ανέφερε σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός, ότι πολύ νέοι έφυγαν από την Ελλάδα και δεν θα γυρίσουν.

Η κα Γαϊτανίδου υποσχέθηκε ότι πάντα θα βρίσκονται κοντά στον κόσμο. Εξορύξεις, κατασπατάληση δημόσια περιουσίας, ακίνητα του δημοσίου βρίσκονται στην ατζέντα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο και θα συγκρουστούμε για να τα πετύχουμε».

:

Related Post

Σαμούρης προς Κωσταντάκη: Αν ισχύουν αυτά που λέει να πάει στον εισαγγελέα!Σαμούρης προς Κωσταντάκη: Αν ισχύουν αυτά που λέει να πάει στον εισαγγελέα!

Μετά το Δημοτικό Συμβούλιο και το θέμα των χρεών των που παρέλαβε η ΚΕΔΗΚΕ από τους πρώην δήμους, ο κος Σαμούρης δεν θα μπορούσε να μην πει την άποψή του.

Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»Ασπασία Βασιλάτου: «Παρατάνε τα σκυλιά στο δρόμο. Δεν είναι παιχνίδι τα ζώα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η Ασπασία Βασιλατου, μέλος του ΝΤΟΡΙΣ  και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη  σε σχέση με τα αδέσποτα αλλά  και την

Ανουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστηΑνουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos 96,5 ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος και κλήθηκε να απαντήσει πολύ καίρια ερωτήματα, για σχολεία, για έργα και γενικότερα για το