Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του Ιονίου

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του Ιονίου

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος για την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής του Ιονίου post thumbnail image

Στον Δημήτρη Αλοΐζο και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο κος Γαλιατσάτος βρέθηκε στην Ζάκυνθο για να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, για την «υποτιθέμενη αγοραπωλησία» όπως την χαρακτήρισε 15 χιλιάδων στρεμμάτων πάνω από το Ναυάγιο. «Είναι ένα καταχρηστικό συμβόλαιο με ψευδή στοιχεία, παραβιάσεις, ιδιοκτησίες της εκκλησίας και του δήμου και υφαρπαγή περιουσιών. Θα ανατραπεί» ανέφερε σχετικά.

Σε ότι αφορά την κατάργηση της επιδότησης της αεροπορικής γραμμής που συνδέει τα νησιά του Ιονίου, ο κος Γαλιατσάτος είπε ότι αυτό ήταν επόμενο να γίνει από την στιγμή που μειώθηκε ο προϋπολογισμός του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. «Τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η συνοχή των νησιών και η τουριστική οικονομία» τόνισε και αναρωτήθηκε αν το γνώριζε αυτό ο κος Κεφαλογιάννης που πριν 3 μέρες ήταν στο νησί μας και που είναι και ο αρμόδιος υφυπουργός.

Ο κος Γαλιατσάτος έθεσε και άλλα θέματα- ερωτήσεις προς την περιφερειάρχη, όπως το μεταφορικό ισοδύναμο που όπως αποκάλυψε κανείς δεν εισπράττει  την επιστροφή κάτι που είναι πολύ σοβαρό για τις επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα ζήτησε να γίνει γνωστό γιατί καθυστερεί τόσο η έγκριση της διαπραγμάτευσης για την μεταφορά μαθητών σε σχολεία.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αργοστολίου, Νίκος Φραντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σχολιάζοντας  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα μέτρα που ελήφθησαν κατά την καραντίνα

Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού»Στάμω Γαλιατσάτου: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του χωριού»

Με την ιδιότητα της τοπικής συμβούλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» η κα Στάμω Γαλιατσάτου, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αργοστολίου για την μεγάλη του προσφορά στην

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Οι φιλίες μπήκαν πάνω από το γενικό συμφέρον»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Οι φιλίες μπήκαν πάνω από το γενικό συμφέρον»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να μιλήσει για την τεράστια ευκαιρία που χάθηκε, για τον εμπορικό κόσμο