Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπόθεση της ανάθεσης του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας στην κόρη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Βαλλιανάτου.

Η ανάρτηση του κου Μπατιστάτου ανέφερε: Η κοινωνία είναι με τις Κατερίνες και όχι με τις κατίνες που νομίζουν ότι κάνουν πολιτική. Ας το καταλάβουν όσο είναι καιρός γιατί όπως είπε ο ποιητής, ακόμα και αν κάψουν όλα τα λουλούδια της γης η άνοιξη θα έρθει. Αυτοί βέβαια θα μείνουν στη βαρυχειμωνιά τους… Ο κος Μπατιστάτος εξήγησε πως: «η ελευθερία του τύπου είναι ένας βασικός πυλώνας της δημοκρατίας, υπάρχει όμως και η ηθική διάσταση» και συνέχισε τονίζοντας: «Μπορεί κάθε τέσσερα χρόνια να ψηφίζουμε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει στο ενδιάμεσο να πετάμε λάσπη».  Παράλληλα, επισήμανε πως τέτοια περιστατικά δηλητηριάζουν την κοινωνία και μάλιστα σε αυτή την περίπτωση εκθέτουν και μια ολόκληρη παράταξη, που μπορεί να μην είναι όλοι σύμφωνοι.

Ο αντιπρόεδρος μίλησε και για το Γηροκομείο  υπογραμμίζοντας πως γίνονται συνεχώς τέστ σε φιλοξενούμενους και εργαζόμενους και πιστεύει πως πολύ σύντομα θα γίνουν και οι εμβολιασμοί. Αναφέρθηκε και σε όλα τα μικρά και μεγάλα έργα που έγιναν στο γηροκομείο προκειμένου να είναι καλύτερη η διαβίωση των ηλικιωμένων. Χαρακτηριστικά υποστήριξε ότι πολλά από όσα έγιναν τα έκαναν και με δικά τους έξοδα. «Αν πρόκειται να κατηγορηθούμε επειδή κάναμε κάποια πράγματα και χαλάσαμε κάποια λεφτά προκειμένου να μην ξεχειμωνιάσουν οι ηλικιωμένοι στο μοναστήρι, ας μας κατηγορήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε πως τελικός κριτής είναι οι πολίτες οι οποίοι καταλαβαίνουν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Related Post

Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ληξούρι και Σάμη έχουν υποχρεώσεις – Πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους στην ΚΕΔΗΚΕ»

O πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με την ΚΕΔΗΚΕ και όλες τις αλλαγές που υπάρχουν. Όπως ανέφερε ο

Σπύρος Παγώνης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση της επισκευής των σχολείων φέρει ο ΔήμοςΣπύρος Παγώνης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση της επισκευής των σχολείων φέρει ο Δήμος

Ο κος Σπύρος Παγώνης γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κεφαλονιάς και Ιθάκης , φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» την Πέμπτη 4-10-2018.

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.