Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες»

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: «Δηλητηριάζεται η κοινωνία με τέτοιες ενέργειες» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπόθεση της ανάθεσης του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας στην κόρη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Βαλλιανάτου.

Η ανάρτηση του κου Μπατιστάτου ανέφερε: Η κοινωνία είναι με τις Κατερίνες και όχι με τις κατίνες που νομίζουν ότι κάνουν πολιτική. Ας το καταλάβουν όσο είναι καιρός γιατί όπως είπε ο ποιητής, ακόμα και αν κάψουν όλα τα λουλούδια της γης η άνοιξη θα έρθει. Αυτοί βέβαια θα μείνουν στη βαρυχειμωνιά τους… Ο κος Μπατιστάτος εξήγησε πως: «η ελευθερία του τύπου είναι ένας βασικός πυλώνας της δημοκρατίας, υπάρχει όμως και η ηθική διάσταση» και συνέχισε τονίζοντας: «Μπορεί κάθε τέσσερα χρόνια να ψηφίζουμε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει στο ενδιάμεσο να πετάμε λάσπη».  Παράλληλα, επισήμανε πως τέτοια περιστατικά δηλητηριάζουν την κοινωνία και μάλιστα σε αυτή την περίπτωση εκθέτουν και μια ολόκληρη παράταξη, που μπορεί να μην είναι όλοι σύμφωνοι.

Ο αντιπρόεδρος μίλησε και για το Γηροκομείο  υπογραμμίζοντας πως γίνονται συνεχώς τέστ σε φιλοξενούμενους και εργαζόμενους και πιστεύει πως πολύ σύντομα θα γίνουν και οι εμβολιασμοί. Αναφέρθηκε και σε όλα τα μικρά και μεγάλα έργα που έγιναν στο γηροκομείο προκειμένου να είναι καλύτερη η διαβίωση των ηλικιωμένων. Χαρακτηριστικά υποστήριξε ότι πολλά από όσα έγιναν τα έκαναν και με δικά τους έξοδα. «Αν πρόκειται να κατηγορηθούμε επειδή κάναμε κάποια πράγματα και χαλάσαμε κάποια λεφτά προκειμένου να μην ξεχειμωνιάσουν οι ηλικιωμένοι στο μοναστήρι, ας μας κατηγορήσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ επισήμανε πως τελικός κριτής είναι οι πολίτες οι οποίοι καταλαβαίνουν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Related Post

Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 με αφορμή την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την συμμετοχή του Παλληξουραικού σε αυτό. «Ο Παλληξουριακός επάξια θα

Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»

Ο πρόεδρος του σωματείου «Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραθέτοντας τις απόψεις του σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων του κλάδου, περίπου 2 μήνες