Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τα όσα προέκυψαν με την ανάθεση λειτουργίας του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας, στην κόρη του.

«Όταν κυκλοφορούν αλήτες σε ένα τόπο, θα συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Δεν είναι πάντως θέμα πικρίας. Έχω μάθει να μην ενοχλώ κανέναν στην δουλειά του και στην οικογένεια του, ειδικά όταν είναι νόμιμος» ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου. Ανέφερε μάλιστα, πως είναι άδικο να γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος, από την στιγμή που τόσα χρόνια δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις θέσεις που κατείχε για να διορίσει δικούς του ανθρώπους.

Ο κος Βαλλιανάτος επισήμανε ότι αν θέλει κάποιος να θίξει τον ίδιο να το κάνει, αλλά όχι τα παιδιά του. «Για εμένα ας γράψουν ότι θέλουν, όχι όμως για τα παιδιά μου. Δεν θα άνοιγα ποτέ το στόμα μου- αν και ξέρω πολλά- γιατί στην μέση υπάρχουν παιδιά. Και η κόρη μου ένα μεροκάματο ήθελε να βγάλει» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Εγώ στήριξα τον Παρίση για να βγει πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ. Και ήταν γνώστης όλου αυτού. Τον πήρα τηλέφωνο όταν το είδα στα site της παράταξής του και του είπα ότι είναι ντροπή του και μετά από μια μέρα το κατέβασαν από το site» ανέφερε ο πρόεδρος, δείχνοντας ευθέως ποιοι βρίσκονται πίσω από όλο αυτό. Παράλληλα, σημείωσε ότι πλέον μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, μιας και έκαναν το “καθήκον” τους.

Τέλος, κος Βαλλιανάτος τόνισε ότι αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν χωρά στα Δημοτικά Συμβούλια. «Τα προσωπικά του καθενός δεν θα επηρεάσουν την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ότι έχω, το έχω εκτός και όχι εντός» ήταν  τα λόγια του.

Related Post

Λευτέρης Βαρουξής (ΝΔ) και Πέτρος Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ) για την ευρωβουλήΛευτέρης Βαρουξής (ΝΔ) και Πέτρος Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ) για την ευρωβουλή

Οι προεκλογικές συνεντεύξεις συνεχίζονται και ο Cosmos 96.5 δίνει βήμα και στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Αυτή τη φορά η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξένησε τηλεφωνικά δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές. Ο

Η ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου  στον Cosmos 96,5 για την χρήση μάσκας στα παιδιάΗ ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου  στον Cosmos 96,5 για την χρήση μάσκας στα παιδιά

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με την Σπυριδούλα Αναλυτή και τον Χρήστο Λαμπράκη, φιλοξενήθηκε η Ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου, για μια συζήτηση σχετικά με την χρήση της

Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες»Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος προκειμένου να καταγγείλει τα όσα βίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όταν το επισκέφθηκε για να προγραμματίσει ένα ραντεβού