Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι κινδυνεύει»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι κινδυνεύει»

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι κινδυνεύει» post thumbnail image

Η Βικτώρια Αλεξανδράτου, είναι η γυναίκα που βρίσκεται  στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει τις θέσεις της.

Ξεκίνησε με την αυτοπαρουσίασή της και ανέφερε ότι γνωρίζει πολύ καλά την Κεφαλονιά και με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση να είναι υποψήφια.

Η κα Αλεξανδράτου θέλησε να  μιλήσει και για όσα ακούγονται σχετικά με τις ανεμογεννήτριες (λόγω και της ιδιότητας της). Τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια για τις ανεμογεννήτριες. «Η Κεφαλονιά έχει brand name «Πράσινο νησί». Οι ανεμογεννήτριες βοηθούν και τα χρήματα πάνε στις τοπικές κοινωνίες. Ενδεχομένως λόγω γραφειοκρατίας να υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά εγώ η ίδια θα βοηθήσω να λυθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα Αλεξανδράτου επίσης ζήτησε, αν πράγματι ισχύουν όλα αυτά που λέγονται ότι οι ανεμογεννήτριες κάνουν κακό στο περιβάλλον, να τα πει κάποιος αρμόδιος επιστήμων και να βάλει και την υπογραφή του, γιατί όπως εξήγησε, όλα αυτά έχουν σκοπό που λέγονται και τα χαρακτήρισε ως ψέματα.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τα προβλήματα του κόσμου και που αυτά εντοπίζονται. «Οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια, αναφορικά με την υγεία» τόνισε και χαρακτήρισε απαράδεκτο τα παιδιά ακόμα να κάνουν μάθημα σε κοντέινερ.

«Πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη, να υπάρξουν επενδύσει και οι νέοι να επιστρέψουν στην Κεφαλονιά». Όπως ανέφερε μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επέλεξε καθώς γνωρίζει την επιχειρηματικότητα και μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη.

Τέλος, χαρακτήρισε την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, υπέροχα νησιά και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι κεφαλλονίτες έχουν τον νου να αποφασίσουν και μπορούν να το κάνουν».

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμοΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας. Μετά από φήμες που ξέσπασαν σχετικά με μεγάλο επικείμενο σεισμό, με αφορμή μια συνάντηση της

Σταύρος Τραυλός: «Οι δασικοί χάρτες θα τροποποιηθούν – Το συμφέρον των πολιτών είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων»Σταύρος Τραυλός: «Οι δασικοί χάρτες θα τροποποιηθούν – Το συμφέρον των πολιτών είναι η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων»

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την δημοσίευση των δασικών χαρτών, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Ο κος Τραυλός αναφορικά με το θέμα

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο κλάδος μας πλήττεται περισσότερο – Κάθε μέρα θα ανακοινώνει κάποιος ότι δεν ανοίγει»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο κλάδος μας πλήττεται περισσότερο – Κάθε μέρα θα ανακοινώνει κάποιος ότι δεν ανοίγει»

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»  με αφορμή τις ανακοινώσεις ξενοδοχείων που δεν θα ανοίξουν φέτος, αλλά και