Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά

Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά

Διονυσία Μενεγάτου: H γυναίκα που μετέτρεψε τους κάδους απορριμμάτων, σε καμβά post thumbnail image

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του COSMOS 96,5.

Η κα Διονυσία Μενεγάτου κατοικεί στον Κατελειό και αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι οι ζωγραφιές της, οι οποίες κοσμούν τους κάδους απορριμμάτων της περιοχής. Μια ενέργεια που δείχνει την βαθιά αγάπη που έχει για το χωριό της.

«Σκέφτηκα, αφού έχω χρόνο γιατί να μην οργανώσουμε μαθήματα ζωγραφικής πάνω στους κάδους, όλες οι κυρίες του χωριού, και έγινε» εξήγησε η κα Μενεγάτου και συμπλήρωσε ότι δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με την ζωγραφική και όλο αυτό της  φαινόταν πρωτόγνωρο.

Με πείσμα και υπομονή, αποτύπωσε απλά καθημερινά πράγματα πάνω στους κάδους απορριμμάτων και όπως η ίδια ανέφερε: «Κάθε κάδος έχει ένα μήνυμα. Μικρά παιδάκια που παίζουν, άνθρωποι που ψαρεύουν…».

Η καλεσμένη με λόγια του Καζαντζάκη και του Τάσου Αθανασιάδη, εξήγησε πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η προσφορά ακόμα και ενός μόνο ανθρώπου στον τόπο του και κάλεσε όποιον μπορεί να κάνει μια μικρή κίνηση, που θα ομορφύνει έστω και μια μικρή γωνιά της περιοχής του, να το κάνει. «Προσπάθησα και έκανα αυτή την μικρή κίνηση. Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω όποιον θελήσει να κάνει κάτι παρόμοιο» κατέληξε.

 

Related Post

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για τις καταστροφές του “Ιανού”Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για τις καταστροφές του “Ιανού”

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, με σκοπό να περιγράψουν την εικόνα που επικρατεί

Διονύσης Μινέτος: Είναι τεράστιο ψέμα ότι οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάριΔιονύσης Μινέτος: Είναι τεράστιο ψέμα ότι οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάρι

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» Διονύσης Μινέτος. Αφορμή στάθηκε η αποχώρηση της παράταξης από το δημοτικό συμβούλιο μετά από ειρωνείες