Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»

Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»

Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια» post thumbnail image

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 με αφορμή την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την συμμετοχή του Παλληξουραικού σε αυτό.

«Ο Παλληξουριακός επάξια θα μας εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα» ανέφερε ο κος Βαλσαμής και τόνισε ότι ήδη η ομάδα έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις στο βοηθητικό στάδιο του Ληξουρίου. «Φαντάζομαι ότι δεν είναι και ο ιδανικός αριθμός των προπονήσεων που θα έχουν έως την αγωνιστική δράση, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάνε καλά» επισήμανε.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στην οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στο σωματείο από την Περιφέρεια για τις μετακινήσεις αλλά και για την βοήθεια από την Αντιπεριφέρεια με τα rapid test. Αναφορικά με τις μετακινήσεις και τους αγώνες, εξήγησε ότι θα διεξαχθεί μόνο ένας γύρος και τα ταξίδια θα γίνουν βάσει κλήρωσης. Επισήμανε ότι είναι δύσκολο να γίνονται αγώνες μέσα στο καλοκαίρι καθώς αρκετοί από τους παίκτες είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δουλεύουν το καλοκαίρι και γι΄ αυτό μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί.

 

Related Post

Σταύρος Σπαθής: «Το αντλιοστάσιο στην Άσσο έχει γεμίσει με μπάζα – Κανονικά το νερό σε Αγία Ευφημία και Ληξούρι»Σταύρος Σπαθής: «Το αντλιοστάσιο στην Άσσο έχει γεμίσει με μπάζα – Κανονικά το νερό σε Αγία Ευφημία και Ληξούρι»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να δώσει απαντήσεις σχετικά με την υδροδότηση περιοχών της Κεφαλονιάς που μετά το πέρασμα

Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0Κυριάκος Ντρίλης: 5 χρόνια από τους σεισμούς και είμαστε στο 0

Την απογοήτευσή του αλλά και την οργή του θέλησε να εκφράσει ένας κάτοικος των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι που μετά από 5 χρόνια δεν έχει γίνει το παραμικρό. Ο Κυριάκος