Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Αποστολάτος: Δεν έγινε η παραλαβή του Γηροκομείου και την πληρώνω εγώ!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Δεν έγινε η παραλαβή του Γηροκομείου και την πληρώνω εγώ!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Δεν έγινε η παραλαβή του Γηροκομείου και την πληρώνω εγώ! post thumbnail image

Με το κλείσιμο της εβδομάδας και χώρις να έχει γίνει τελικώς η διοικητική παραλαβή του γηροκομείου, ο κος Γεράσιμος Αποστολάτος (πρόεδρος Δημοτικού Γηροκομείου), θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση γιατί τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ήταν προγραμματισμένα.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, ο πρόεδρος τόνισε πως ο Δήμαρχος και ο α/δήμαρχος έφυγαν και μάλιστα ο δήμαρχος του είπε ότι θα πάει λίγο πίσω η παραλαβή. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ότι και αυτή τη φορά την “πλήρωσε” ο πρόεδρος.

Ακούστε όσα είπε ο κος Αποστολάτος.

Related Post

Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τα σοβαρά θέματα, αρμοδιότητας της υπηρεσίας, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται την

Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

O Μάκης Φόρτες, ο τέως Δήμαρχος Αργοστολίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, σε μια συνέντευξη με πολλά θέματα αλλά κυριότερο το νομοσχέδιο “Κλεισθένης”.

Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων- διαμερισμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια αποτίμηση της τουριστική σεζόν. «Με πτώση ξεκίνησε