Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Αποστολάτος: Δεν έγινε η παραλαβή του Γηροκομείου και την πληρώνω εγώ!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Δεν έγινε η παραλαβή του Γηροκομείου και την πληρώνω εγώ!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Δεν έγινε η παραλαβή του Γηροκομείου και την πληρώνω εγώ! post thumbnail image

Με το κλείσιμο της εβδομάδας και χώρις να έχει γίνει τελικώς η διοικητική παραλαβή του γηροκομείου, ο κος Γεράσιμος Αποστολάτος (πρόεδρος Δημοτικού Γηροκομείου), θέλησε να δώσει την δική του εξήγηση γιατί τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ήταν προγραμματισμένα.

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, ο πρόεδρος τόνισε πως ο Δήμαρχος και ο α/δήμαρχος έφυγαν και μάλιστα ο δήμαρχος του είπε ότι θα πάει λίγο πίσω η παραλαβή. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ότι και αυτή τη φορά την “πλήρωσε” ο πρόεδρος.

Ακούστε όσα είπε ο κος Αποστολάτος.

Related Post

Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Πρώτα ασφαλείς και υγιείς και μετά τα υπόλοιπα»Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Πρώτα ασφαλείς και υγιείς και μετά τα υπόλοιπα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επίτιμός πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, με αφορμή το κλείσιμο των συνόρων για τους Σέρβους τουρίστες και για να

Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το νοσοκομείο και ειδικά το παθολογικό τμήμα, μετά

Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε»Αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: «Δεν ξέρουμε τι πτυχίο θα πάρουμε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η αντιπρόεδρος των φοιτητών του Ληξουρίου και του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων Νίκη Σκουμπούρη  προκειμένου να περιγράψει την εικόνα που