Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»

Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»

Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών» post thumbnail image

Για την ομόφωνη απόφαση που πήρε του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αναφορικά με την σύναψη σύμβασης χρησιδανείου με την Περιφέρεια, με το οποίο τα ακίνητα της ΕΔΑΚΙ θα περιέρχονται όχι κατά πλήρη κυριότητα, αλλά μόνο κατά χρήση και χωρίς αντάλλαγμα στον νέο ΦΟΔΣΑ για 30 έτη, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος.

Ο κος Γαβριελάτος εμφανίστηκε δυναμικός και αρχικά ανέφερε ότι όλα αυτά που γίνονται από την πλευρά της Περιφέρειας έχουν σκοπό να μπερδέψουν περισσότερο την κατάσταση. Ο πρόεδρος έκανε μια μικρή αναδρομή σε κάποια- καίριας σημασίας- γεγονότα, υπενθυμίζοντας ότι ενώ όλα έγιναν γρήγορα από την πλευρά της ΕΔΑΚΙ, σχετικά με την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων, μετά κόλλησαν. «Ένα μήνα τώρα τα στοιχεία είναι στο εθνικό τυπογραφείο και περιμένουμε να δημοσιευτούν. Το εθνικό τυπογραφείο δεν είναι ένα γραφείο που καθυστερεί τόσο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε δε, ότι τους έστειλαν και έγγραφο για να υπογράψουν ένα χρησιδάνειο 30 ετών με την Περιφέρεια και το απέρριψαν, καθώς όλοι οι όροι είναι παράνομοι.

«Η περιουσία της ΕΔΑΚΙ είναι περιουσία όλων των Κεφαλλονιτών, που αποκτήθηκε με τα δικά τους χρήματα και τώρα θέλουν να μας την πάρουν. Αντιδημοκρατική πράξη θα είναι αν γίνει» υπογράμμισε ο κος Γαβριελάτος επισημαίνοντας, ότι δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτα, για το οποίο θα έχει αμφιβολίες για την νομιμότητά του. 

Ο πρόεδρος έκανε αναφορά και στο έργο που θέλει να δημοπρατήσει η Περιφέρεια και του οποίου η μελέτη έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. «Έως τώρα θα είχαμε δημοπρατήσει το έργο. Η περιφέρεια προσπαθεί να το υποκλέψει». Παράλληλα, τόνισε ότι εδώ και πολύ καιρό ο ίδιος και οι υπάλληλοι ασχολούνται με έγγραφα που τους έρχονται καθημερινά από την περιφέρεια ενώ θα μπορούσαν να υλοποιούν έργα.

Related Post

Μιχάλης Ξανθάκης και Μάκης  Μινέτος για το θέμα υπερβόσκησης και καταστροφής του ΑίνουΜιχάλης Ξανθάκης και Μάκης  Μινέτος για το θέμα υπερβόσκησης και καταστροφής του Αίνου

Το θέμα της καταστροφής του Αίνου από την υπερβόσκηση, απασχόλησε την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. Φιλοξενούμενοι ήταν ο υπεύθυνος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομαΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή για τα νοσοκομεία Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας.