Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Άννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη

Άννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη

Δύο γυναίκες βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός από την νυν βουλευτή, στο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και η κα Άννα Σταθοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής από την Ιθάκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και εξέθεσε τους δικούς της λόγους για την υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσφέρει πολλά και η πολιτική που ακολούθησε ήταν ότι το καλύτερο. Η κα Σταθοπούλου θεωρεί ότι τα μικρά νησιά και ίσως τα νησιά γενικότερα δεν είχαν απολαύσει ποτέ παροχές που είχαν απολαύσει άλλα μέρη και μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ τα νησιά του Ιονίου μπήκαν στον χάρτη και απόδειξη αυτού είναι και το μεταφορικό ισοδύναμο.

Η κα Σταθοπούλου θέτει προτεραιότητες που αφορούν όλο τον κόσμο και το κοινό καλό και η υποψηφιότητά της έχει να κάνει με την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής κάθε πολίτη. Αναφορά έγινε σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά μας και αυτά είναι: Υγεία, παιδεία, οδοποιία, πολιτισμός, χωροταξικό και όλα σχολιάστηκαν εκτενώς.

Τέλος η υποψήφια επισήμανε ότι το μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συγκεκριμένο και πιο συγκροτημένο και δεν μπορούν τα κόμματα να του αντικρούσουν. Επίσης το πρόγραμμα είναι για όλους τους πολίτες.

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Σε θέματα διαφάνειας δεν κάνουμε εκπτώσεις!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, σε μια συνέντευξη οπού συζητήθηκαν  όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Το μοντέλο της ΥΠΕ μας δε μπορεί να λειτουργήσει – Δεν βλέπω την οικονομία να επανακάμπτει»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Το μοντέλο της ΥΠΕ μας δε μπορεί να λειτουργήσει – Δεν βλέπω την οικονομία να επανακάμπτει»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης και νυν περιφερειακός σύμβουλος της ΑΝΑΣΑ, Παναγής Δρακουλόγκωνας.  Το θέμα της υγείας ήταν το πρώτο θέμα

Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για μια συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την υγεία και τις δομές της στο νησί. Με