Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Άννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη

Άννα Σταθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ): Ήμουν και θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη

Δύο γυναίκες βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και εκτός από την νυν βουλευτή, στο ψηφοδέλτιο βρίσκεται και η κα Άννα Σταθοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής από την Ιθάκη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και εξέθεσε τους δικούς της λόγους για την υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσφέρει πολλά και η πολιτική που ακολούθησε ήταν ότι το καλύτερο. Η κα Σταθοπούλου θεωρεί ότι τα μικρά νησιά και ίσως τα νησιά γενικότερα δεν είχαν απολαύσει ποτέ παροχές που είχαν απολαύσει άλλα μέρη και μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ τα νησιά του Ιονίου μπήκαν στον χάρτη και απόδειξη αυτού είναι και το μεταφορικό ισοδύναμο.

Η κα Σταθοπούλου θέτει προτεραιότητες που αφορούν όλο τον κόσμο και το κοινό καλό και η υποψηφιότητά της έχει να κάνει με την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής κάθε πολίτη. Αναφορά έγινε σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά μας και αυτά είναι: Υγεία, παιδεία, οδοποιία, πολιτισμός, χωροταξικό και όλα σχολιάστηκαν εκτενώς.

Τέλος η υποψήφια επισήμανε ότι το μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συγκεκριμένο και πιο συγκροτημένο και δεν μπορούν τα κόμματα να του αντικρούσουν. Επίσης το πρόγραμμα είναι για όλους τους πολίτες.

Related Post

Η υπεύθυνη του Healthy Seas Τζένη Ιωάννου για το Ghost diving, τα δίχτυα στις θάλασσες και τον ΠερσέαΗ υπεύθυνη του Healthy Seas Τζένη Ιωάννου για το Ghost diving, τα δίχτυα στις θάλασσες και τον Περσέα

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας Healthy Seas Τζένη Ιωάννου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την κατάδυση που πραγματοποίησαν πριν από μερικές ημέρες 6 εκπαιδευμένοι εθελοντές

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά»Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, για μια συζήτηση σχετικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας. Η συζήτηση ξεκίνησε με

Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Αφορμή στάθηκε μια νέα ανακοίνωση του κου Κουρκουμέλη