Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας” post thumbnail image

Με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέρχεται στις εκλογές για υποψήφια βουλευτής η κα Βαρβάρα Αραβαντινού.

Αρχικά έκανε την αυτοπαρουσίαση της για να την γνωρίσουν όσοι δεν την ξέρουν. «Συμπορεύομαι με την Ζωή Κωνστατοπούλου γιατί πρωταγωνίστησε για την άμεση διαγραφή του επαχθούς ,επονείδιστου και αθέμιτου χρέους, όπως προέκυψε από την εισήγηση του ΟΗΕ και το πόρισμα της επιτροπής για το χρέος της Ελληνικής Βουλής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλησε και για την υποψηφιότητά της και τόνισε: «Προτάθηκα να είμαι υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας. Δέχτηκα γιατί δεν κοιτάμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Κοιτάμε μόνο μπροστά ανοίγοντας δρόμους για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Εθνικής μας Κυριαρχίας».

Τέλος, επισήμανε πως είναι εδώ για να ακούσει τι χρειάζεται ο κόσμος  και θα είναι πάντα δίπλα σε όλους. Επίσης, τόνισε πως πρέπει να κοιτάξουμε το σημαντικό κομμάτι του τουρισμού και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα νησιά μας ζωντανά και τον χειμώνα.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα λειτουργήσει σωστά και θα ψηφίσει αυτό που θέλει την μέρα των εκλογών. Εμένα μόνο η «Πλεύση Ελευθερίας» μου ταιριάζει» ανέφερε κλείνοντας.

Related Post

Παναγής Καππάτος: Έχω τις δυνατότητες να πολεμήσω ακόμη και να συγκρουστώ όπου χρειάζεται για το καλό του τόπου μου.Παναγής Καππάτος: Έχω τις δυνατότητες να πολεμήσω ακόμη και να συγκρουστώ όπου χρειάζεται για το καλό του τόπου μου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι  η θέα» με τον Δημήτρη Αλοίζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου, βρέθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου ο υποψήφιος  Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος. Η

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Ο δήμαρχος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα… δεν έκανε!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Ο δήμαρχος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα… δεν έκανε!

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με την επίθεση που δέχεται από όλους τους υποψήφιους και ο