Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασιλική Τσιμάρα (ΚΙΝΑΛ): Έχουμε πρόγραμμα και μπορούμε να το υλοποιήσουμε

Βασιλική Τσιμάρα (ΚΙΝΑΛ): Έχουμε πρόγραμμα και μπορούμε να το υλοποιήσουμε

Η κα Βασιλική Τσιμάρα, υποψήφια βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με το ΚΙΝΑΛ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Η κα Τσιμάρα, έκανε μια αναδρομή στο πλούσιο πολιτικό της παρελθόν, τονίζοντας ότι ο Γεράσιμος Αρσένης υπήρξε μέντοράς της.  Ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ και πλέον ΚΙΝΑΛ είναι ο φυσικός της χώρος και αποδέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά την  πρόταση να είναι υποψήφια βουλευτής.

Θεωρεί πως το ΚΙΝΑΛ είναι το κόμμα που θα βοηθήσει πραγματικά τον κόσμο στα προβλήματά του  και επιπροσθέτως είναι ένα κόμμα που είχε πάντα σταθερές και προοδευτικές θέσεις.

Επισήμανε πως το ΚΙΝΑΛ έχει  ολοκληρωμένες προτάσεις για ανάπτυξη, έχει τον τρόπο να ανασυντάξει την οικονομία για να αποφύγει η χώρα ένα νέο μνημόνιο και τέλος να μπορεί η Ελλάδα να παρέχει στον πολίτη κοινωνικά αγαθά. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη είναι η κα Τσιμάρα με το θέμα της κλιματικής αλλαγής το οποίο και έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα της.

Τέλος, συζητήθηκαν τα θέματα της υγείας, της παιδείας και των υποδομών, όπου η κα Τσιμάρα μετά από περιοδείες που έχει κάνει έχει εντοπίσει τα προβλήματα αλλά και τις περιοχές που ακόμα υποφέρουν, 5 χρόνια μετά τους σεισμούς.

Related Post

Σταύρος Σπαθής:«Η ΔΕΥΑΚ θέλει νοικοκύρεμα – Το επιμελητήριο  έχει μεγαλώσει»Σταύρος Σπαθής:«Η ΔΕΥΑΚ θέλει νοικοκύρεμα – Το επιμελητήριο  έχει μεγαλώσει»

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η συζήτηση ξεκίνησε με την εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σχετικά με το

Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»Γαβριελάτος: «Δεν θα υπογράψω την υφαρπαγή της περιουσίας όλων των Κεφαλλονιτών»

Για την ομόφωνη απόφαση που πήρε του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΑΚΙ στην πρόσφατη συνεδρίασή του αναφορικά με την σύναψη σύμβασης χρησιδανείου με την Περιφέρεια, με το οποίο τα ακίνητα της