Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο»

Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο»

Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος. Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία στο νησί μας αλλά και άλλα καίρια θέματα.

Ο κος Καππάτος μίλησε για την ανακατασκευή της πεζογέφυρας Σάμης – Καραβόμυλου*. Όπως ανέφερε,  την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπέγραψε την απόφαση ανακατασκευής, αφού το έργο θα εκτελεστεί από τη ΜΟΜΚΑ (Μονάδα Μελετών και Κατασκευών του Μηχανικού Στρατού Ξηράς). Τόνισε δε, ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν εργασίες και στην γέφυρα του Πόρου (θα μπουν στηρίγματα και δοκοί, ενώ η επιδιόρθωση θα γίνει σε 2 στάδια) και παράλληλα θα γίνει και αυτοψία στην γέφυρα της Αγίας Βαρβάρας, για να δουν αν χρειάζεται κάποια επιδιόρθωση.

Το θέμα της υγείας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.  Αρχικά, έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με το μηχάνημα των ακτινογραφιών, υπογραμμίζοντας πως: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Την Παρασκευή θα έρθει η εταιρεία, που είναι υπεύθυνη για την συντήρηση- επισκευή και θα το επισκευάσει» και πρόσθεσε πως όλα τα μηχανήματα έχουν εγγύηση από την  εταιρεία.

Σε ερώτηση σχετική με τις φήμες περί «διωγμού» των γιατρών από το νοσοκομείο λόγω άσχημων συμπεριφορών συναδέλφων τους, ο κος Καππάτος θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ως αρμόδιος  να το ελέγξει.  

«Το επόμενο διάστημα θα γίνουν πολλές προσλήψεις, για όλες τις δομές υγείας στην Κεφαλονιά. Έχουμε δώσει κίνητρα και περιμένουμε και την νομοθετική ρύθμιση για να κηρυχθεί το νοσοκομείο μας άγονο» ανέφερε ο βουλευτής απαντώντας σχετικά με το πώς θα καλυφθούν οι ελλείψεις του νοσοκομείου. Τέλος, ο καλεσμένος μας επισήμανε ότι το υπουργείο επεξεργάζεται συνεχώς πράγματα σε σχέση με την υγεία στην Κεφαλονιά ενώ χαρακτήρισε επιτυχία το να μπορέσει το νοσοκομείο της Κεφαλονιάς να κηρυχθεί άγονο, καθώς κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στην στελέχωσή του.

*Μετά το πέρας της συνέντευξης, ο βουλευτής επικοινώνησε με τον σταθμό θέλησε να τονίσει την συμβολή του Αντιδημάρχου Σάμης  κ. Καλλιβωκά, ώστε να λυθεί  το θέμα της πεζογέφυρας Σάμης – Καραβόμυλου.

Related Post

Πόσο έτοιμος είναι ο Δήμος Αργοστολίου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών ; Απαντήσεις ΜινέτουΠόσο έτοιμος είναι ο Δήμος Αργοστολίου για την αντιμετώπιση πυρκαγιών ; Απαντήσεις Μινέτου

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας στην Κεφαλονιά Διονύσης Μινέτος, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για την ετοιμότητα, στην οποία βρίσκεται ο Δήμος σε περίπτωση πυρκαγιάς αλλά

Ο Δημήτρης Σταρόβας του TOC TOC, στον Cosmos 96,5Ο Δημήτρης Σταρόβας του TOC TOC, στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε – λίγο πριν την παράσταση στο Ληξούρι- ο Δημήτρης Σταρόβας. Μίλησε για την παράσταση και αυτό που επισήμανε είναι ότι σίγουρα όλοι

Δημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσιΔημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στα πλαίσια της προεκλογικής του παρουσίας. Ο Δημήτρης Μαντζουράτος  υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και κατεβαίνει με