Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Δημήτρης Σταρόβας του TOC TOC, στον Cosmos 96,5

Ο Δημήτρης Σταρόβας του TOC TOC, στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε – λίγο πριν την παράσταση στο Ληξούρι- ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μίλησε για την παράσταση και αυτό που επισήμανε είναι ότι σίγουρα όλοι θα δουν τον εαυτό τους τουλάχιστον σε έναν από τους χαρακτήρες. Μια παράσταση που εκτός από γέλιο έχει και αγάπη.

«Ο κόσμος θα γελάσει, θα συγκινηθεί και θα καταλάβει το νόημα της αγάπης» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ακούστε τον.

Related Post

Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου  Δημήτρης Δημουλιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με τον διαγωνισμό για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Μετά τις εκλογές δεν ψάχνεις δικαιολογίες, ψάχνεις να δεις τι έγινε λάθος!

Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά τις περιφερειακές εκλογές  και ευχαρίστησε όλους όσους των ψήφισαν  και όλους όσους εργάστηκαν και κόπιασαν μαζί του τα