Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»Ο Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο κος Κωνσταντίνος Πρέντζας,  με την ιδιότητά του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., για να δώσει πληροφορίες για το καινούργιο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’

Βασιλείου, Γαϊτανίδου, Λυκούδης: Όχι στις εξορύξεις- Προτεραιότητα ο πολίτηςΒασιλείου, Γαϊτανίδου, Λυκούδης: Όχι στις εξορύξεις- Προτεραιότητα ο πολίτης

Με φόντο τις περιφερειακές εκλογές, στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, για μια κατάθεση απόψεων της κάθε παράταξης. Η κα Βασιλείου Νατάσα υποψήφια με την «Λαϊκή