Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ο κος Βελισσαράτος Γεράσιμος τόνισε ότι εισπράττει κανονικά όλα τα τέλη από το λιμάνι και έχει καταφέρει να τα εισπράττει όλα, κάτι το οποίο συμβαίνει από τότε που ανέλαβε – εδώ και 3 χρόνια- μιας και παλαιότερα η Σάμη ετησίως από τα λιμενικά τέλη δεν έβγαζε περισσότερα από δύο χιλάδες ευρώ.

Διαβεβαίωσε ότι  ο βοηθός του είναι έλληνας και ότι φέτος ανάλαβε τη θέση γιατί τον παρακάλεσαν.

Ακούστε τον κο Βελισσαράτο.

 

Related Post

Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»Μιχάλης Μαρκάτος: « Απαράδεκτα τα μέτρα για τους μικρούς επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Μιχάλης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» εν’ όψει του δεύτερου lockdown, το οποίο φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση

Διονύσης Στανίτσας: «1200 άτομα αποκλεισμένα στην βόρεια Ιθάκη»Διονύσης Στανίτσας: «1200 άτομα αποκλεισμένα στην βόρεια Ιθάκη»

O Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να ενημερώσει σχετικά με την κατάρρευση του δρόμου στην θέση Μπροστά Αετός, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Διονύσης Αραβαντινός: Η εγκατάλειψη στην Παλική έχει όνομα: Δημοτική Αρχή Παρίση και εκπρόσωποί τηςΔιονύσης Αραβαντινός: Η εγκατάλειψη στην Παλική έχει όνομα: Δημοτική Αρχή Παρίση και εκπρόσωποί της

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να απαριθμήσει μια ακόμα φορά όλα τα προβλήματα