Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά!

Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά!

Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, μίλησε ο Σωτήρης Κουρής (τέως α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης)

υποστηρίζοντας ότι η λύση που δόθηκε για το θέμα του ΤΕΙ, δεν είναι η καλύτερη, καθώς ναι μεν έρχεται το τμήμα εθνομουσικολογίας αλλά φεύγει το τμήμα ΤΗΜΟ.

Μίλησε και για ένα τμήμα σεισμολογίας το οποίο θα έπρεπε να δημιουργηθεί.

Η μετακίνηση των κρεβατιών από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κεφαλονιάς στο Ρίο ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε και μάλιστα είναι κάθετα αντίθετος. Έριξε και ευθύνες στον Περιφερειάρχη ο οποίος θα μπορούσε να επέμβει και όχι απλά να βγάζει ανακοινώσεις.

Ακούστε τον κο Σωτήρη.

 

 

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»

Τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Σάμης Στέλιο Σπαθή, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα που έχει να

Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε θέματα της επικαιρότητας. Προέκυψε ένα πρόβλημα

Και οι υποψήφιοι για το Επαρχείο Ιθάκης στο Cosmos 96,5Και οι υποψήφιοι για το Επαρχείο Ιθάκης στο Cosmos 96,5

Στην προεκλογική ενημέρωση που παρέχει ο Cosmos96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ιθάκης. Μια συζήτηση για