Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά!

Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά!

Ο Σωτήρης Κουρής για το ΤΕΙ, την δωρέα της ΜΕΘ και άλλα πολλά! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, μίλησε ο Σωτήρης Κουρής (τέως α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης)

υποστηρίζοντας ότι η λύση που δόθηκε για το θέμα του ΤΕΙ, δεν είναι η καλύτερη, καθώς ναι μεν έρχεται το τμήμα εθνομουσικολογίας αλλά φεύγει το τμήμα ΤΗΜΟ.

Μίλησε και για ένα τμήμα σεισμολογίας το οποίο θα έπρεπε να δημιουργηθεί.

Η μετακίνηση των κρεβατιών από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κεφαλονιάς στο Ρίο ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε και μάλιστα είναι κάθετα αντίθετος. Έριξε και ευθύνες στον Περιφερειάρχη ο οποίος θα μπορούσε να επέμβει και όχι απλά να βγάζει ανακοινώσεις.

Ακούστε τον κο Σωτήρη.

 

 

Related Post

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ναι στο άνοιγμα των σχολείων υπό προϋποθέσεις»Δημήτρης Μαντζουράτος: «Ναι στο άνοιγμα των σχολείων υπό προϋποθέσεις»

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Μαντζουράτος μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων και ανέφερε

Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Αφορμή στάθηκε μια νέα ανακοίνωση του κου Κουρκουμέλη

Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο»Πολυχρόνης Δενδρινός: «Μετά από πολλά χρόνια γίνονται έργα στην περιοχή μας από το Λιμενικό Ταμείο»

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και τέως πρόεδρος του Φισκάρδου Πολυχρόνης Δενδρινός, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται στην περιοχή του από το Λιμενικό Ταμείο. «Στο λιμάνι,