Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Βικτώρια Αλεξανδράτου:  Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα post thumbnail image

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώρια Αλεξανδράτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην δεύτερη προεκλογική της συνέντευξη.

Παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2 εβδομάδες να κάνει κάποιος προεκλογικό αγώνα και μετά από όλα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Έχει εντοπίσει μετά από τις περιοδείες της πολλά προβλήματα σε όλη την Κεφαλονιά και ανέφερε πως πρέπει να γίνει μια συγκεκριμένη ανάλυση και να μπουν προτεραιότητες. Αυτά που έχει εντοπίσει πάντως η ίδια είναι το οδικό δίκτυο, η υγεία, η παιδεία, ο πρωτογενής τομέας- κτηνοτροφία. Στην υγεία στάθηκε περισσότερο καθώς είναι μεν το πιο σημαντικό κομμάτι , αλλά επισκέφθηκε και το νοσοκομείο και είδε από μόνη της την κατάσταση.

Ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία και η ίδια έχει σκοπό να σκύψει πάνω από κάθε πρόβλημα και να ξεπεράσει κάθε γραφειοκρατικό κώλυμα που μπορεί να υπάρξει.

«Χρειαζόμαστε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Πρέπει να αποφασίσουμε εμείς για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά καλώντας μάλιστα τον κόσμο να ψηφίσει με σύνεση, χωρίς θυμό και να κρίνει με ψυχραιμία ποιος είναι κατάλληλος για να βρίσκεται στην θέση του βουλευτή.

Related Post

Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5Ο Γιάννης Μπαλάφας  στον Cosmos 96,5

Ο βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos96,5, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην Κεφαλονιά, φιλοξενήθηκε

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!Παναγής Δρακουλόγκωνας: Οι ντόπιοι αγροκτηνοτρόφοι δεν θα χάσουν τις περιουσίες τους!

Για το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς των νησιών μας και την σύγχυση που έχει προκληθεί στους κτηνοτρόφους για τις περιουσίες τους μίλησε στο Cosmos 96,5 και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι