Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Βικτώρια Αλεξανδράτου: Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα

Βικτώρια Αλεξανδράτου:  Θα σκύψω πάνω από όλα τα προβλήματα post thumbnail image

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βικτώρια Αλεξανδράτου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην δεύτερη προεκλογική της συνέντευξη.

Παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο μέσα σε 2 εβδομάδες να κάνει κάποιος προεκλογικό αγώνα και μετά από όλα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Έχει εντοπίσει μετά από τις περιοδείες της πολλά προβλήματα σε όλη την Κεφαλονιά και ανέφερε πως πρέπει να γίνει μια συγκεκριμένη ανάλυση και να μπουν προτεραιότητες. Αυτά που έχει εντοπίσει πάντως η ίδια είναι το οδικό δίκτυο, η υγεία, η παιδεία, ο πρωτογενής τομέας- κτηνοτροφία. Στην υγεία στάθηκε περισσότερο καθώς είναι μεν το πιο σημαντικό κομμάτι , αλλά επισκέφθηκε και το νοσοκομείο και είδε από μόνη της την κατάσταση.

Ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομία και η ίδια έχει σκοπό να σκύψει πάνω από κάθε πρόβλημα και να ξεπεράσει κάθε γραφειοκρατικό κώλυμα που μπορεί να υπάρξει.

«Χρειαζόμαστε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Πρέπει να αποφασίσουμε εμείς για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά καλώντας μάλιστα τον κόσμο να ψηφίσει με σύνεση, χωρίς θυμό και να κρίνει με ψυχραιμία ποιος είναι κατάλληλος για να βρίσκεται στην θέση του βουλευτή.

Related Post

Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του ΔήμουΓιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου

Μετά την ανακοίνωση του για τα προβλήματα της Σάμης και την παράκληση να γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο στην Σάμη, ο κος Γιώργος Πολυχρονάτος μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βικτώρια Αλεξανδράτου. Η κα Αλεξανδράτου  βρέθηκε πρόσφατα στου Λειψούς, στους οποίους δραστηριοποιείται  και έχει γνωρίσει

Γάλεμπ Ντιουάνι: «Αρνητικά τα σημερινά τεστ – Να κάνουν όλοι το rapid test»Γάλεμπ Ντιουάνι: «Αρνητικά τα σημερινά τεστ – Να κάνουν όλοι το rapid test»

Ο γιατρός και αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γάλεμπ Ντιουάνι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και ενημέρωσε πως εξελίσσεται η διαδικασία των rapid test με την μέθοδο drive through στο