Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Cosmos 96,5

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Cosmos 96,5

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Μια ξεχωριστή συνέντευξη υπήρξε στο τέλος του προεκλογικού αγώνα στο Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην εκπομπή  για το πρόγραμμα του κόμματος.

Η κα Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε αρχικά στις ενέργειες που προτίθεται να κάνει από την πρώτη κιόλας στιγμή και είναι οι εξής:

-Πρόταση για την ενεργοποίηση του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους για την διαγραφή του παράνομου χρέους

 -Πρόταση για Δημοψήφισμα για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και για συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για την ακύρωση της Συμφωνίας.

-Η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών βάση των επισήμων πορισμάτων της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής αλλά και του ΓΛΚ και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

-Η ενεργοποίηση του πορίσματος για την Siemens και η διεκδίκηση από την εταιρεία και απονομής δικαιοσύνης, έναντι όλων των υπαιτίων και εμπλεκομένων στο σκάνδαλο.

 -Πρόταση Νόμου για την δικαιοσύνη για συγκρότηση μικτών ορκωτών δικαστηρίων σε όλα τα επίπεδα δικαιοσύνης, σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας, σε όλους τους τομείς δικαστικής λειτουργίας με πλειοψηφία ενόρκων ώστε να επανασυνδεθεί η δικαιοσύνη με την κοινωνία αλλά και να πάψει η διαπλοκή κυβέρνησης και δικαστικής εξουσίας

-Πρόταση για την κατάργηση της βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας η οποία μπορεί να γίνει στο πλαίσιο του ισχύοντος Συντάγματος με τροποποίηση του κανονισμού της Βουλής και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

-Πρόταση νόμου για την διαγραφή των χρεών των υπερχρεωμένων πολιτών, οικογενειών κ.λπ. οι οποίοι καταδιώκονται με τρόπο άδικο και ανηλεή από τις τράπεζες.

 -Πρόταση νόμου για την απόλυτη απαγόρευση των πλειστηριασμών α’ κατοικίας και την κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Επίσης, τόνισε ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο που μπορεί να παρουσιαστεί στην υλοποίηση αυτών των στόχων.

Ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους δεν θα μπορούσε να υπάρξει μια συνεργασία ανάμεσα στο κόμμα της και τα κόμματα ΜέΡΑ25 και ΛΑΕ.

Τέλος, τόνισε ότι ο κόσμος ξέρει την ίδια αλλά και τις θέσεις του κόμματος και κάλεσε τους Έλληνες να ενωθούν για να διεκδικήσουν το μέλλον τους και να πιστέψουν στην «Πλεύση Ελευθερίας»

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»Παναγής Καππάτος: «Το ταχυδρομείο του Πόρου δεν θα κλείσει – Υπήρξε ένα πρόβλημα στην σελίδα του Υπουργείου, αλλά λύθηκε»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε θέματα της επικαιρότητας. Προέκυψε ένα πρόβλημα

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότεςΒασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να πει δυο πράγματα προεκλογικά και να εκφράσει και την πικρία του