Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και επικεφαλής της Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού στην Σάμη και την διαχείρισή τους.

Ο κος Σπαθής ανέφερε ότι υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, η οποία όμως χρειάζεται ψυχραιμία. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και δεν πρέπει να στοχοποιούνται άνθρωποι που νοσούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο καλεσμένος περιέγραψε την κατάσταση στον Καραβόμυλο κατά την πρώτη μέρα διενέργειας των rapid tests, όπου επισήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρχε οργάνωση.  «όπου υπάρχει ουρά και αναμονή, υπάρχει και εκνευρισμός» υπογράμμισε.  Επίσης, εμφανίστηκε θετικός στο να κλείσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες, καθώς πρέπει να προφυλαχτούν τα παιδιά, μια πρόταση την οποία έχει εκφράσει και στον Δήμαρχο Σάμης.

Ο κος Σπαθής, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει όλοι να υποβληθούν σε τεστ ενώ συγγενείς και φίλοι των νοσούντων σε μοριακά τεστ και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όσους ταξιδεύουν προς την Κεφαλονιά. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρέπει να γίνεται σοβαρός έλεγχος στο λιμάνι της Κυλλήνης. Όσοι έρχονται πρέπει να τηρούν 2 εβδομάδες καραντίνα. Πορευόμαστε με το φιλότιμό μας».

 

Related Post

Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης: Οι Πρόννοι έβαλαν το γκολ, όχι εγώ!Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης: Οι Πρόννοι έβαλαν το γκολ, όχι εγώ!

Στην αθλητική  εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» μίλησε ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας των Πρόννων, Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ και της ανόδου στην Γ’

Ο Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους BeatlesΟ Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους Beatles

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» είχε ένα διαφορετικό ύφος. Ξέφυγε από τα πολιτικά και ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά. Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο Σεκόντος Μποχάγιερ, για

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου. Για μια ακόμα φορά