Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο»

Στέλιος Σπαθής: «Δεν πρέπει να υπάρχει στοχοποίηση – Πορευόμαστε με το φιλότιμο» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμης και επικεφαλής της Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Στέλιος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τα κρούσματα κορωνοϊού στην Σάμη και την διαχείρισή τους.

Ο κος Σπαθής ανέφερε ότι υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση, η οποία όμως χρειάζεται ψυχραιμία. «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και δεν πρέπει να στοχοποιούνται άνθρωποι που νοσούν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο καλεσμένος περιέγραψε την κατάσταση στον Καραβόμυλο κατά την πρώτη μέρα διενέργειας των rapid tests, όπου επισήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρχε οργάνωση.  «όπου υπάρχει ουρά και αναμονή, υπάρχει και εκνευρισμός» υπογράμμισε.  Επίσης, εμφανίστηκε θετικός στο να κλείσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες, καθώς πρέπει να προφυλαχτούν τα παιδιά, μια πρόταση την οποία έχει εκφράσει και στον Δήμαρχο Σάμης.

Ο κος Σπαθής, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει όλοι να υποβληθούν σε τεστ ενώ συγγενείς και φίλοι των νοσούντων σε μοριακά τεστ και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος σε όσους ταξιδεύουν προς την Κεφαλονιά. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρέπει να γίνεται σοβαρός έλεγχος στο λιμάνι της Κυλλήνης. Όσοι έρχονται πρέπει να τηρούν 2 εβδομάδες καραντίνα. Πορευόμαστε με το φιλότιμό μας».

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο»Παναγής Καππάτος: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση για την κήρυξη του νοσοκομείου μας, σε άγονο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος. Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία στο νησί

Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Στόχος μας, να καθιερωθεί μια διεθνής καλλιτεχνική συνάντηση»  Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Στόχος μας, να καθιερωθεί μια διεθνής καλλιτεχνική συνάντηση»  

  Ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού του Δήμου Αργοστολίου Βίκτωρ Ρουχωτάς φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τις εκδηλώσεις που ξεκινούν με το Ελληνο- Σερβικό καλλιτεχνικό εργαστήρι και

Τραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο ΙθάκηςΤραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο Ιθάκης

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ευχηθούν στο