Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά

Χρώμα Ελλάδας και στην Σερβία με την υπογραφή του Βίκτορα Ρουχωτά post thumbnail image

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, φιλοξενήθηκε στην COSMOS 96,5  και μίλησε για την πρωτοβουλία να τιμήσει και η Σερβία την Επανάσταση του 1821.

Ο κος Ρουχωτάς αναφέρθηκε στην ιστορική σημερινή μέρα, καθώς πριν από 22 χρόνια ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στην τότε Γιουγκοσλαβία και πρέπει να αποτίσουμε  φόρο τιμής σε όσους έχασαν την ζωή τους. Αναφορικά με την Επανάσταση τόνισε ότι σήμερα ο κος  Πέτρος Πετράτος,  από το θέατρο θα δώσει μια σύντομη συνέντευξη για τους κοινούς αγώνες Ελλήνων και Σέρβων ενάντια των Τούρκων. «Έτσι όπως πριν από 22 χρόνια οι Έλληνες ήταν στο πλευρό των Σέρβων, έτσι και πριν από 200 χρόνια Σέρβοι και Έλληνες ήταν πάλι μαζί» τόνισε ο κος Ρουχωτάς.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του – και με την συμβολή του Πρέσβη – να ενεργοποιήσουν τους Δήμους της Σερβίας, ξεκινώντας από τους αδελφοποιημένους δήμους να φωταγωγηθούν τα κτίρια. «Στον Δήμο Σάμπατς, στο Βόσδοβατς και στον δήμο Βελιγραδίου θα φωταγωγηθούν κτίρια και θα μπουν ελληνικές σημαίες» σημείωσε ο Επίτιμος Πρόξενος και συμπλήρωσε ότι Έλληνες και Σέρβοι έχουν κοινούς αγώνες!

 

Related Post

Διονύσης Στανίτσας: Το συνέδριο και η επένδυση θα βοηθήσουν την Ιθάκη και θα της δώσουν ώθησηΔιονύσης Στανίτσας: Το συνέδριο και η επένδυση θα βοηθήσουν την Ιθάκη και θα της δώσουν ώθηση

Με αφορμή το Συνέδριο Μικρών Νησιών που διοργανώνεται στην Ιθάκη, η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», επικοινώνησε με τον δήμαρχο του νησιού Διονύση Στανίτσα για να μάθει περισσότερα σχετικά

Η Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑΗ Ευανθία Γαϊτανίδου υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Υποψήφια με την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» για μια ακόμα φορά η κα Ευανθία Γαϊτανίδου. Στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 για να εκθέσει τους λόγους για τους

Κατσιβέλης: «Ο λαός της Κεφαλονιάς δεν θα πληρώσει τίποτα» – Αραβαντινός: «Όλη αυτή η διαδικασία μπάζει από παντού»Κατσιβέλης: «Ο λαός της Κεφαλονιάς δεν θα πληρώσει τίποτα» – Αραβαντινός: «Όλη αυτή η διαδικασία μπάζει από παντού»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και ο επικεφαλής της παράταξης “ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ” και δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, προκειμένου να