Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάτα

Νίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάτα

Νίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάτα post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου , Νίκος Βαλλιανατός.

Ο κος Βαλλινάτος, σχολίασε πως αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος. Αρχικά, τόνισε ότι το να βρίσκεται στα περιφερειακά συμβούλια στην Κέρκυρα του είναι ιδιαίτερα δύσκολο (ο κος Βαλλιανάτος είναι περιφερειακός σύμβουλος). Επιπλέον, ανέφερε ότι επέλεξε τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, καθώς η παράταξη είναι πολυκομματική και δεν στηρίζεται από κάποιο κόμμα.

Μίλησε και για την επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Τσιλιμιδός. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιώργος είναι ένας έντιμος άνθρωπος και δεν του αξίζει αυτό που γίνεται».

Μίλησε για τα έργα (με αφορμή τις εξαγγελίες του Δημάρχου) και τόνισε ότι η πλατεία έχει γίνει με λεφτά της περιφέρειας, η γέφυρα από το ΥΠΟΜΕΔΙ και το γηροκομείο όπου η βοήθεια της Περιφέρειας, για το τελευταίο, είναι τεράστια.

Το πρόβλημα του πάρκινγκ σχολιάστηκε από τον κο Βαλλιανάτο και ανέφερε ότι, σχετικά με το οικόπεδο του παλιού νοσοκομείο, ο χώρος δεν θα δοθεί.

Τέλος, ο κος Βαλλιανάτος έδωσε στην δημοσιότητα κάποια ονόματα ανθρώπων, που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο.

Δέσμευση της παράταξης: «Η παράταξη θα δουλέψει για όλες τις περιοχές και όλες τις κοινότητες»!

Ακούστε τον κο Βαλλιανάτο.

Related Post

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Αλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρωΑλέξανδρος Παρίσης: Ο κόσμος ξέρει τι μπορώ να προσφέρω

Ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου  Αλέξανδρος Παρίσης βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για  μια συνέντευξη  δίνοντας απαντήσεις σε όλα. «Οι κεφαλλονίτες  ξέρουν ποιος είναι ο Παρίσης.

Νίκος Φραντζής: «Μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος: Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά έργα του τόπου μας»Νίκος Φραντζής: «Μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος: Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά έργα του τόπου μας»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να υπάρξει στην Κεφαλονιά Μουσείου Γεράσιμου