Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάτα

Νίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάτα

Νίκος Βαλλιανάτος: Η παράταξη Μιχαλάτου δεν στηρίζεται από κομμάτα post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου , Νίκος Βαλλιανατός.

Ο κος Βαλλινάτος, σχολίασε πως αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος. Αρχικά, τόνισε ότι το να βρίσκεται στα περιφερειακά συμβούλια στην Κέρκυρα του είναι ιδιαίτερα δύσκολο (ο κος Βαλλιανάτος είναι περιφερειακός σύμβουλος). Επιπλέον, ανέφερε ότι επέλεξε τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, καθώς η παράταξη είναι πολυκομματική και δεν στηρίζεται από κάποιο κόμμα.

Μίλησε και για την επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Τσιλιμιδός. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιώργος είναι ένας έντιμος άνθρωπος και δεν του αξίζει αυτό που γίνεται».

Μίλησε για τα έργα (με αφορμή τις εξαγγελίες του Δημάρχου) και τόνισε ότι η πλατεία έχει γίνει με λεφτά της περιφέρειας, η γέφυρα από το ΥΠΟΜΕΔΙ και το γηροκομείο όπου η βοήθεια της Περιφέρειας, για το τελευταίο, είναι τεράστια.

Το πρόβλημα του πάρκινγκ σχολιάστηκε από τον κο Βαλλιανάτο και ανέφερε ότι, σχετικά με το οικόπεδο του παλιού νοσοκομείο, ο χώρος δεν θα δοθεί.

Τέλος, ο κος Βαλλιανάτος έδωσε στην δημοσιότητα κάποια ονόματα ανθρώπων, που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο.

Δέσμευση της παράταξης: «Η παράταξη θα δουλέψει για όλες τις περιοχές και όλες τις κοινότητες»!

Ακούστε τον κο Βαλλιανάτο.

Related Post

Γεράσιμος Μπεριάτος: «Η κατάδυση είναι απόλυτα ασφαλής αλλά δεν έχει αναδειχθεί»Γεράσιμος Μπεριάτος: «Η κατάδυση είναι απόλυτα ασφαλής αλλά δεν έχει αναδειχθεί»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε ο κος Γεράσιμος Μπεριάτος προκειμένου να συζητήσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα, τις καταδύσεις. Ο κος Μπεριάτος δραστηριοποιείται στις

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον»Τάσος Καβαλλιεράτος: «Εμπόλεμη περιοχή η Σάμη- Πολιτικό θέμα πλέον»

Ο δημοσιογράφος Τάσος Καβαλλιεράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί στο λιμάνι της Σάμης, αφού τις τελευταίες έντεκα μέρες, πλήθος

Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνα Βεργωτή. «Βγήκαμε έβδομοι σε μια έρευνα που ψήφισαν πολίτες από 190