Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5

Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5

Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5 post thumbnail image

O Διοικητής του Ματζαβινάτειου Νοσοκομείου Δημήτρης Δημουλιός, μίλησε στον Cosmos 96,5.

Ο διοικητής περιέγραψε την κατάσταση χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, λέγοντας ότι δεν μπορούν να υπάρξουν εφημερίες με το υπάρχον προσωπικό, ότι ενώ έχουν δημοσιευθεί προσκλήσεις ενδιαφέροντος παλιότερα δεν υπήρξε ενδιαφέρον και ότι η μεγαλύτερη έλλειψη στο νοσοκομείο είναι το ότι δεν υπάρχουν γενικοί γιατροί.

Αυτή τη στιγμή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γιατρούς να έρθουν όμως είναι δύσκολη η κατάσταση καθώς υπάρχει ολιγωρία από τους αρμόδιους που δίνουν το «πράσινο φώς» για να στελεχωθεί η δομή με γιατρούς.

Απάντησε και για τον περιβάλλοντα χώρο και όχι μόνο, καθώς τις δομές έχει πλήξει ο σεισμός του 2014.

Τέλος, δεν παρέλειψε για μια ακόμα φορά να τονίσει ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διαθέτουν είτε σπίτι είτε άλλη υλική βοήθεια σε όποιον γιατρό αποφασίσει να έρθει στο Ληξούρι.

 

Ακούστε τα όσα είπε ο κος Δημουλιός.

Related Post

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για την έξυπνη στάθμευση, το ΤΕΙ και τις εξορύξειςΟ Αλέξανδρος Παντελειός για την έξυπνη στάθμευση, το ΤΕΙ και τις εξορύξεις

Στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» και δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Παντελειός. Ο κος Παντελείος με αφορμή τις καταλήψεις που πραγματοποιούνται

Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS Kids Λάμψη, Ηλίας Χονδρογιάννης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της συνέντευξης να γίνει γνωστό το

Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»

O εκτελών χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ενημερώνοντας για την πορεία των κρουσμάτων στο νησί μας. «Δεν είναι πολλά τα