Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5

Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5

Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5 post thumbnail image

O Διοικητής του Ματζαβινάτειου Νοσοκομείου Δημήτρης Δημουλιός, μίλησε στον Cosmos 96,5.

Ο διοικητής περιέγραψε την κατάσταση χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, λέγοντας ότι δεν μπορούν να υπάρξουν εφημερίες με το υπάρχον προσωπικό, ότι ενώ έχουν δημοσιευθεί προσκλήσεις ενδιαφέροντος παλιότερα δεν υπήρξε ενδιαφέρον και ότι η μεγαλύτερη έλλειψη στο νοσοκομείο είναι το ότι δεν υπάρχουν γενικοί γιατροί.

Αυτή τη στιγμή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γιατρούς να έρθουν όμως είναι δύσκολη η κατάσταση καθώς υπάρχει ολιγωρία από τους αρμόδιους που δίνουν το «πράσινο φώς» για να στελεχωθεί η δομή με γιατρούς.

Απάντησε και για τον περιβάλλοντα χώρο και όχι μόνο, καθώς τις δομές έχει πλήξει ο σεισμός του 2014.

Τέλος, δεν παρέλειψε για μια ακόμα φορά να τονίσει ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διαθέτουν είτε σπίτι είτε άλλη υλική βοήθεια σε όποιον γιατρό αποφασίσει να έρθει στο Ληξούρι.

 

Ακούστε τα όσα είπε ο κος Δημουλιός.

Related Post

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Προχειρότητα στο θέμα της υγείας- Πρέπει να υπάρξουν βοηθήματα για όλους»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, με δύο πολύ σοβαρά θέματα να αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Ο κος Γαλιατσάτος αναφέρθηκε πρωτίστως

Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»Κουρκουμέλης: «Μου έχουν κάνει καταγγελία για το κόψιμο των δέντρων – Θα κάνουμε παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για τον Τάφο»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής  Νίκος Κουρκουμέλης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα, με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής. Ο κος