Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου Μάκης Καούκης.

Με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου αφαλάτωσης, ο κος Καούκης ξεκίνησε, κάνοντας μια πολύ σημαντική επισήμανση, ότι υπάρχουν περιοχές στο Αργοστόλι όπως οι λαϊκές κατοικίες, το δίκτυο ύδρευσης δεν έχει αλλάξει (υπάρχουν ακόμα αμιαντοσωλήνες). Ως εκ τούτου, δεν θα είναι πόσιμο το νερό για όλους τους κατοίκους. Ανέφερε μάλιστα, ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έκανε λάθος στο Δημοτικό Συμβούλιο που είπε ότι οι λαϊκές κατοικίες έχουν αναβαθμιστεί καθώς σύμφωνα με τον κο Καούκη η περιοχή είναι πλήρως υποβαθμισμένη.

Ο καλεσμένος αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που εκτελούνται στο Αργοστόλι, τονίζοντας ότι όλοι ταλαιπωρούνται και δεν γίνονται έργα που να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα του πολίτη.

Έκανε μια αναδρομή στις εποχές που εργάστηκε και στην παραλία Αργοστολίου όταν στρώθηκε το γουλί  αλλά και σε έργα που έχει κάνει στο κοιμητήριο του Δραπάνου, όπου όπως είπε, ο ίδιος είχε κάνει πρόβλεψη για ράμπες αναπήρων.

Ακούστε τον κο Καούκη.

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»

Τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Σάμης Στέλιο Σπαθή, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα που έχει να

Σπύρος Ματιάτος: Τα δέντρα κόβονται προληπτικάΣπύρος Ματιάτος: Τα δέντρα κόβονται προληπτικά

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο α/δήμαρχος καθαριότητας Σπύρος Ματιάτος, ο οποίος είναι αρμόδιος και για το «πράσινο» θέλοντας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την κοπή

Ανουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστηΑνουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos 96,5 ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος και κλήθηκε να απαντήσει πολύ καίρια ερωτήματα, για σχολεία, για έργα και γενικότερα για το