Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές

Μάκης Καούκης: Η Δημοτική Αρχή έχει υποβαθμίσει περιοχές post thumbnail image

Στο στούντιο του Cosmos96,5 φιλοξενήθηκε ο τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου Μάκης Καούκης.

Με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου αφαλάτωσης, ο κος Καούκης ξεκίνησε, κάνοντας μια πολύ σημαντική επισήμανση, ότι υπάρχουν περιοχές στο Αργοστόλι όπως οι λαϊκές κατοικίες, το δίκτυο ύδρευσης δεν έχει αλλάξει (υπάρχουν ακόμα αμιαντοσωλήνες). Ως εκ τούτου, δεν θα είναι πόσιμο το νερό για όλους τους κατοίκους. Ανέφερε μάλιστα, ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ έκανε λάθος στο Δημοτικό Συμβούλιο που είπε ότι οι λαϊκές κατοικίες έχουν αναβαθμιστεί καθώς σύμφωνα με τον κο Καούκη η περιοχή είναι πλήρως υποβαθμισμένη.

Ο καλεσμένος αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που εκτελούνται στο Αργοστόλι, τονίζοντας ότι όλοι ταλαιπωρούνται και δεν γίνονται έργα που να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα του πολίτη.

Έκανε μια αναδρομή στις εποχές που εργάστηκε και στην παραλία Αργοστολίου όταν στρώθηκε το γουλί  αλλά και σε έργα που έχει κάνει στο κοιμητήριο του Δραπάνου, όπου όπως είπε, ο ίδιος είχε κάνει πρόβλεψη για ράμπες αναπήρων.

Ακούστε τον κο Καούκη.

Related Post

Σπύρος Ματιάτος: Δεν έχω ιδέα για τις καταγγελίεςΣπύρος Ματιάτος: Δεν έχω ιδέα για τις καταγγελίες

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε – τηλεφωνικώς- ο α/δήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Ματιάτος.

Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Ο κος Τραυλός απάντησε σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.