Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Μια συζήτηση γεμάτη από εξορύξεις, έργα και καλές ειδήσεις.

Η κουβέντα ξεκίνησε με τις εξορύξεις και ο α/περιφερειάρχης εξέφρασε την έντονη αντίθεση/ δυσαρέσκειά του για αυτό που επιχειρείται, να μετατραπούν οι θάλασσες σε οικόπεδα επιχειρήσεων. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι θάλασσες ανήκουν σε όλους. Αφορούν ακόμα και το τελευταίο ορεινό χωριό στην Βόρεια Ελλάδα».

«Το περιφερειακό συμβούλιο χάνει έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο»

Ο κος Δρακουλόγκωνας, αναφέρθηκε και στα τοπικά πολιτικά τεκταινόμενα και σχολίασε τις μετακινήσεις από την περιφέρεια στο δήμο . Συγκεκριμένα μίλησε για τον κο Τσιλιμιδό, τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, που ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό στα περιφερειακά συμβούλια.

Τα έργα που εκτελούνται από την περιφέρεια σχολιάστηκαν ενώ ο κος Δρακουλόγκωνας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν και άλλα έργα έτοιμα προς δημοπράτηση. Απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου από την περιοχή του Πόρου σχετικά με τον δρόμο και εξήγησε ότι οι μελέτες που έχουν εκπονηθεί έχουν γίνει από έμπειρους μηχανικούς. Παρ’ όλα αυτά κάλεσε στο γραφείο του τον οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη.

Τέλος, ο αντιπεριφεριάρχης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη αλλά και χαρμόσυνη ταυτόχρονα που έχει να κάνει με το θέμα του δρόμου που οδηγεί στην Μονή της Άτρου. Ενημέρωσε, πως επιλύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά κολλήματα που υπήρχαν και πλέον θα έρθει ο ειδικός δασολόγος και θα «ανάψει πράσινο φώς» για τον δρόμο.

Ακολουθεί η συνέντευξη

Related Post

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός είναι ρευστός»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να αναλύσει τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα που παρουσιάστηκε

Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»Νίκος Φρατζής: «Η επιτροπή θα βοηθήσει στην επικοινωνία δήμου και πολιτών – Πολιτική απόφαση η διάλυση της ΚΕΔΗΚΕ»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την ανοιχτή πρόσκληση που εξέδωσε με σκοπό την συγκρότηση επιτροπής διαβούλευσης. Ο

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», για μια αποτίμηση της κατάστασης 3 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα. Ανέφερε ότι