Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Μια συζήτηση γεμάτη από εξορύξεις, έργα και καλές ειδήσεις.

Η κουβέντα ξεκίνησε με τις εξορύξεις και ο α/περιφερειάρχης εξέφρασε την έντονη αντίθεση/ δυσαρέσκειά του για αυτό που επιχειρείται, να μετατραπούν οι θάλασσες σε οικόπεδα επιχειρήσεων. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι θάλασσες ανήκουν σε όλους. Αφορούν ακόμα και το τελευταίο ορεινό χωριό στην Βόρεια Ελλάδα».

«Το περιφερειακό συμβούλιο χάνει έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο»

Ο κος Δρακουλόγκωνας, αναφέρθηκε και στα τοπικά πολιτικά τεκταινόμενα και σχολίασε τις μετακινήσεις από την περιφέρεια στο δήμο . Συγκεκριμένα μίλησε για τον κο Τσιλιμιδό, τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, που ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό στα περιφερειακά συμβούλια.

Τα έργα που εκτελούνται από την περιφέρεια σχολιάστηκαν ενώ ο κος Δρακουλόγκωνας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν και άλλα έργα έτοιμα προς δημοπράτηση. Απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου από την περιοχή του Πόρου σχετικά με τον δρόμο και εξήγησε ότι οι μελέτες που έχουν εκπονηθεί έχουν γίνει από έμπειρους μηχανικούς. Παρ’ όλα αυτά κάλεσε στο γραφείο του τον οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη.

Τέλος, ο αντιπεριφεριάρχης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη αλλά και χαρμόσυνη ταυτόχρονα που έχει να κάνει με το θέμα του δρόμου που οδηγεί στην Μονή της Άτρου. Ενημέρωσε, πως επιλύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά κολλήματα που υπήρχαν και πλέον θα έρθει ο ειδικός δασολόγος και θα «ανάψει πράσινο φώς» για τον δρόμο.

Ακολουθεί η συνέντευξη

Related Post

Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος εν’ όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. Αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και το

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλοϊζο και την Σπυριδούλα Αναλυτή και την εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός. Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας –