Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Ο δρόμος της Άτρου θα φτιαχτεί σύντομα post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Μια συζήτηση γεμάτη από εξορύξεις, έργα και καλές ειδήσεις.

Η κουβέντα ξεκίνησε με τις εξορύξεις και ο α/περιφερειάρχης εξέφρασε την έντονη αντίθεση/ δυσαρέσκειά του για αυτό που επιχειρείται, να μετατραπούν οι θάλασσες σε οικόπεδα επιχειρήσεων. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι θάλασσες ανήκουν σε όλους. Αφορούν ακόμα και το τελευταίο ορεινό χωριό στην Βόρεια Ελλάδα».

«Το περιφερειακό συμβούλιο χάνει έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο»

Ο κος Δρακουλόγκωνας, αναφέρθηκε και στα τοπικά πολιτικά τεκταινόμενα και σχολίασε τις μετακινήσεις από την περιφέρεια στο δήμο . Συγκεκριμένα μίλησε για τον κο Τσιλιμιδό, τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, που ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό στα περιφερειακά συμβούλια.

Τα έργα που εκτελούνται από την περιφέρεια σχολιάστηκαν ενώ ο κος Δρακουλόγκωνας ανακοίνωσε ότι υπάρχουν και άλλα έργα έτοιμα προς δημοπράτηση. Απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου από την περιοχή του Πόρου σχετικά με τον δρόμο και εξήγησε ότι οι μελέτες που έχουν εκπονηθεί έχουν γίνει από έμπειρους μηχανικούς. Παρ’ όλα αυτά κάλεσε στο γραφείο του τον οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη.

Τέλος, ο αντιπεριφεριάρχης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη αλλά και χαρμόσυνη ταυτόχρονα που έχει να κάνει με το θέμα του δρόμου που οδηγεί στην Μονή της Άτρου. Ενημέρωσε, πως επιλύθηκαν όλα τα γραφειοκρατικά κολλήματα που υπήρχαν και πλέον θα έρθει ο ειδικός δασολόγος και θα «ανάψει πράσινο φώς» για τον δρόμο.

Ακολουθεί η συνέντευξη

Related Post

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλοϊζο και την Σπυριδούλα Αναλυτή και την εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”

Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!Γεράσιμος Βελισσαράτος: Από το λιμάνι της Σάμης εισπράττω ετησίως 60.000 ευρώ!

Μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον κο Γαβρίλη Ρασσιά σχετικά με το λιμενικό ταμείο, ο εισπράκτορας των λιμενικών τελών στην Σάμη θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η

Δημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσιΔημήτρης Μαντζουράτος: Το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει έτσι

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Δημήτρης Μαντζουράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στα πλαίσια της προεκλογικής του παρουσίας. Ο Δημήτρης Μαντζουράτος  υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και κατεβαίνει με