Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε την Τετάρτη 19-9-2018.

 Το αιολικό πάρκο βεβαίως ήταν η αφορμή αλλά η συζήτηση κινήθηκε και σε άλλα επίπεδα και τα έργα της δημοτικής αρχής ήταν ένα σοβαρό θέμα καθώς όπως είπε ο κος Τζωρτζάτος, έργα που τους είχαν υποσχεθεί ή δεν έχουν γίνει καθόλου ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Θέλησε να σχολιάσει και τα τοπικά πολιτικά και όπως είπε, η καινούργια κίνηση πολιτών δεν θα μπορέσει να πάει μακριά. Επίσης τόνισε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει και πως η “Ισχυρή Κεφαλονιά” πρέπει να γίνει αντιπολίτευση! Μάλιστα δεν έκρυψε και τον προσανατολισμό του σχετικά με τις τοπικές εκλογές και δήλωσε ευθέως ότι η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, έχει όλα τα φόντα για να είναι η επόμενη δημοτική αρχή!

Ακούστε τον Τάσο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, μίλησε στον Δημήτρη Αλοϊζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τον

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους).

Δημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μαςΔημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μας

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κου Αλεξάκη «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» Δημήτρης Σπανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Το κομμάτι της περιφέρειας, ένα πολύ σοβαρό κομμάτι