Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε την Τετάρτη 19-9-2018.

 Το αιολικό πάρκο βεβαίως ήταν η αφορμή αλλά η συζήτηση κινήθηκε και σε άλλα επίπεδα και τα έργα της δημοτικής αρχής ήταν ένα σοβαρό θέμα καθώς όπως είπε ο κος Τζωρτζάτος, έργα που τους είχαν υποσχεθεί ή δεν έχουν γίνει καθόλου ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Θέλησε να σχολιάσει και τα τοπικά πολιτικά και όπως είπε, η καινούργια κίνηση πολιτών δεν θα μπορέσει να πάει μακριά. Επίσης τόνισε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει και πως η “Ισχυρή Κεφαλονιά” πρέπει να γίνει αντιπολίτευση! Μάλιστα δεν έκρυψε και τον προσανατολισμό του σχετικά με τις τοπικές εκλογές και δήλωσε ευθέως ότι η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, έχει όλα τα φόντα για να είναι η επόμενη δημοτική αρχή!

Ακούστε τον Τάσο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Μάκης Δημητράτος: «Ξεπουλιόμαστε μέχρι τέλους»Μάκης Δημητράτος: «Ξεπουλιόμαστε μέχρι τέλους»

Mε αφορμή ένα πρόσφατο άρθρο του  (δες εδώ), ο Μάκης Δημητράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εξηγήσει όσα αναφέρει σε αυτό. «Το κείμενο μου αναφέρεται

Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!Τι απαντά η Σοφία Γαρμπή για το δημοσίευμα του Ημερήσιου για την περίεργη ανάθεση!

Δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερήσιος”, με θέμα περίεργη ανάθεση έργου που αφορά στις εργασίες ανάδειξης τρόπου αξιοποίησης ακινήτων Δήμου Κεφαλλονιάς ήρθε στην επιφάνεια χθές.

Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»Μάκης Σιμωτάς: «Η αβεβαιότητα, οδηγεί τους επαγγελματίες στο να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους»

Ο πρόεδρος του σωματείου «Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραθέτοντας τις απόψεις του σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων του κλάδου, περίπου 2 μήνες