Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε την Τετάρτη 19-9-2018.

 Το αιολικό πάρκο βεβαίως ήταν η αφορμή αλλά η συζήτηση κινήθηκε και σε άλλα επίπεδα και τα έργα της δημοτικής αρχής ήταν ένα σοβαρό θέμα καθώς όπως είπε ο κος Τζωρτζάτος, έργα που τους είχαν υποσχεθεί ή δεν έχουν γίνει καθόλου ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Θέλησε να σχολιάσει και τα τοπικά πολιτικά και όπως είπε, η καινούργια κίνηση πολιτών δεν θα μπορέσει να πάει μακριά. Επίσης τόνισε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει και πως η “Ισχυρή Κεφαλονιά” πρέπει να γίνει αντιπολίτευση! Μάλιστα δεν έκρυψε και τον προσανατολισμό του σχετικά με τις τοπικές εκλογές και δήλωσε ευθέως ότι η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, έχει όλα τα φόντα για να είναι η επόμενη δημοτική αρχή!

Ακούστε τον Τάσο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Κυριακάτικη Veggera… με οικοδεσπότη τον Κοσμά Κρούσσο!Κυριακάτικη Veggera… με οικοδεσπότη τον Κοσμά Κρούσσο!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο Κοσμάς Κρούσσος θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου εκθέτοντας το έργο του και προκαλλώντας τον κόσμο να το ερμηνεύσει και βεβαίως να του δώσει… όνομα.

Σοβαρές αιχμές Τσελέντη για την συνεργασία του Δήμου Ληξουρίου με το ΕΚΠΑΣοβαρές αιχμές Τσελέντη για την συνεργασία του Δήμου Ληξουρίου με το ΕΚΠΑ

Την δική του άποψη σε σχέση με την ανοιχτή διαφωνία του με το Δήμο Ληξουρίου εξέφρασε ο Κεφαλονίτης σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης. Ο κ. Τσελέντης φιλοξενούμενος

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τα όσα προέκυψαν με την ανάθεση λειτουργίας του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας, στην