Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Ο Τάσος Τζωρτζάτος για τα αιολικά πάρκα, τα έργα και τις εκλογές!

Με αφορμή ένα καινούργιο αιολικό πάρκο που θα τοποθετηθεί στην θέση Ξερακιάς, ο Τάσος Τζωρτζάτος (τοπικός σύμβουλος Διλινάτων), θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, που μεταδόθηκε την Τετάρτη 19-9-2018.

 Το αιολικό πάρκο βεβαίως ήταν η αφορμή αλλά η συζήτηση κινήθηκε και σε άλλα επίπεδα και τα έργα της δημοτικής αρχής ήταν ένα σοβαρό θέμα καθώς όπως είπε ο κος Τζωρτζάτος, έργα που τους είχαν υποσχεθεί ή δεν έχουν γίνει καθόλου ή δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Θέλησε να σχολιάσει και τα τοπικά πολιτικά και όπως είπε, η καινούργια κίνηση πολιτών δεν θα μπορέσει να πάει μακριά. Επίσης τόνισε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει και πως η “Ισχυρή Κεφαλονιά” πρέπει να γίνει αντιπολίτευση! Μάλιστα δεν έκρυψε και τον προσανατολισμό του σχετικά με τις τοπικές εκλογές και δήλωσε ευθέως ότι η “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”, έχει όλα τα φόντα για να είναι η επόμενη δημοτική αρχή!

Ακούστε τον Τάσο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Βαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνοΒαγγέλης Ανδρεάτος: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, για την ετοιμότητα όλων των φορέων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Ευάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάειΕυάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάει

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της παραίτησης του Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Ευάγγελου Γιαννάτου και της Νεφρολόγου Α’ Βασιλικής Κοκκίνου, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, την ώρα που έχει

Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»Σπύρος Βανδώρος: «Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό, αλλιώς αυτή η εικόνα θα επαναληφθεί»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νυφίου Σπύρος Βανδώρος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», για μια αποτίμηση της κατάστασης 3 μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα. Ανέφερε ότι