Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»

Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες»

Χρήστος Παυλάτος: «Ενδεχομένως να δούμε αύξηση κρουσμάτων σε 15 μέρες» post thumbnail image

O εκτελών χρέη διοικητή στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ενημερώνοντας για την πορεία των κρουσμάτων στο νησί μας.

«Δεν είναι πολλά τα κρούσματα που έρχονται στο νοσοκομείο, αλλά η εικόνα έξω είναι διαφορετική» ανέφερε και τόνισε ότι ενδεχομένως σε 15 ημέρες να αντιμετωπίζουμε μια διαφορετική εικόνα με αύξηση κρουσμάτων, λόγω του ιικού φορτίου που παρατηρείται σε διάφορες έρευνες.

«Έχουμε 6 νοσηλευόμενους αυτή την στιγμή μέσα στο νοσοκομείο. Κάποιοι πήραν εξιτήριο ενώ χθες είχαμε 2 εισαγωγές» σημείωσε και υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση των νοσηλευόμενων είναι καλή. Παράλληλα, επισήμανε ότι σε αρκετές περιπτώσεις η εικόνα, όσων προσέρχονται στο νοσοκομείο με συμπτώματα, ενώ εξωτερικά είναι καλή, η ακτινολογική τους εικόνα δεν είναι. «Πρέπει να ελέγχεται το οξυγόνο, όσων νοσούν» κατέληξε.

Αναφορά έγινε στις κλίνες ΜΕΘ και την ανάγκη που υπάρχει να λειτουργήσει στο νησί μας Μονάδα. Ο κος Παυλάτος υπογράμμισε ότι γίνονται πιέσεις, αλλά το βασικό είναι να υπάρχει η δυνατότητα να νοσηλευτεί κάποιος (στην κλινική covid) και γι’ αυτό το λόγο ζητάνε και γιατρούς, όπως πνευμονολόγο.

Ο κος Παυλάτος απάντησε και σε όσους τον κατηγορούν ότι το ένα εμβολιαστικό κέντρο είναι στην Σάμη και δεν μπορούν να πάνε για να εμβολιαστούν. «Εμείς δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα. Το Υπουργείο καθορίζει τα εμβολιαστικά κέντρα και όχι εγώ» υπογράμμισε.

 

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: Έχουμε παρουσιάσει έργο – Νίκος Βαλλιανάτος: Ο κόσμος υποφέρει από τα έργαΝίκος Ανουσάκης: Έχουμε παρουσιάσει έργο – Νίκος Βαλλιανάτος: Ο κόσμος υποφέρει από τα έργα

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ανουσάκης (Ισχυρή Κεφαλονιά) και Νίκος Βαλλιανάτος (Δημοτική Συμπολιτεία). Την συζήτηση άνοιξε ο κος Ανουσάκης και αναφέρθηκε  στα

Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!Γιώργος Τζωρτζάτος: Υπογράφουν και πληρώνουν για έργα που δεν έχουν εκτελεστεί!

Ο “χειμαρρώδης” – πάντα- Γιώργος Τζωρτζάτος, θέλησε να κάνει παρέμβαση για τα θέματα του δήμου και για τα θέματα του Λιμενικού Ταμείου.

Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Ο κος Τραυλός απάντησε σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.