Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης post thumbnail image

Ο νεοσύστατος δήμος  της Σάμης ήταν πρωταγωνιστής της εκπομπής καθώς καλεσμένοι ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής.

Η κα Κατερίνα Αντωνάτου από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, ο κος Σπύρος Σπαθής υποψήφιος με την «Ανεξάρτητη Δύναμη» του κου Μιχάλη Γάκη και ο κος Γιάννης Διγαλέτος με την «Δημοτική Αναγέννηση» του Μάκη Μονιά.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την παρουσίαση των καλεσμένων όπου από την πρώτη στιγμή φάνηκε η αγάπη που έχουν για τον τόπο τους και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος για τον όποιο συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές.

Ρωτήθηκαν αρχικά αν καλώς έσπασε ο δήμος και οι τρεις απάντησαν πως ήταν επιβεβλημένο αφού ο μητροπολιτικός δήμος και όσα γίνονταν σε αυτόν είχαν αφήσει τις άλλες περιοχές στο έλεος τους. Η κα Αντωνάτου ανέφερε πως με το σπάσιμο θα υπάρξει ανάπτυξη, ο κος Σπαθής  ότι με την επανασύσταση του θα γίνει δήμος πρότυπο και ο κος Διγαλέτος συνηγόρησε προσθέτοντας πως ο «Καλλικράτης» ήταν πρόχειρος και οδήγησε σε ανισότητες αναφορικά με τις περιοχές.

Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από πολλά θέματα αλλά ένα σημαντικό ήταν το λιμάνι της Σάμης και τα έργα που έχει ή δεν έχει κάνει το Λιμενικό Ταμείο.

Τέλος, μίλησαν για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η κάθε παράταξη και παρέθεσαν τους λόγους για τους οποίους πρέπει ο πολίτης του δήμου Σάμης να τους ψηφίσει.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψη της παράταξής του, σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ.

Απάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα ΠρέντζαΑπάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα Πρέντζα

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, έδωσε στον Κώστα Πρέντζα όλες τις απαντήσεις που ζητούσε ο δεύτερος σε ανακοίνωσή του.

Θανάσης Λιβιτσάνης: Στην Ιθάκη δεν υπήρχε η περιφέρειαΘανάσης Λιβιτσάνης: Στην Ιθάκη δεν υπήρχε η περιφέρεια

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Λιβιτσάνης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η  Θέα». Ο κος Λιβιτσάνης έκανε αρχικά μια μικρή αναφορά για το πώς ήταν το Πάσχα στην Ιθάκη