Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης post thumbnail image

Ο νεοσύστατος δήμος  της Σάμης ήταν πρωταγωνιστής της εκπομπής καθώς καλεσμένοι ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής.

Η κα Κατερίνα Αντωνάτου από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, ο κος Σπύρος Σπαθής υποψήφιος με την «Ανεξάρτητη Δύναμη» του κου Μιχάλη Γάκη και ο κος Γιάννης Διγαλέτος με την «Δημοτική Αναγέννηση» του Μάκη Μονιά.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την παρουσίαση των καλεσμένων όπου από την πρώτη στιγμή φάνηκε η αγάπη που έχουν για τον τόπο τους και αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος για τον όποιο συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές.

Ρωτήθηκαν αρχικά αν καλώς έσπασε ο δήμος και οι τρεις απάντησαν πως ήταν επιβεβλημένο αφού ο μητροπολιτικός δήμος και όσα γίνονταν σε αυτόν είχαν αφήσει τις άλλες περιοχές στο έλεος τους. Η κα Αντωνάτου ανέφερε πως με το σπάσιμο θα υπάρξει ανάπτυξη, ο κος Σπαθής  ότι με την επανασύσταση του θα γίνει δήμος πρότυπο και ο κος Διγαλέτος συνηγόρησε προσθέτοντας πως ο «Καλλικράτης» ήταν πρόχειρος και οδήγησε σε ανισότητες αναφορικά με τις περιοχές.

Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από πολλά θέματα αλλά ένα σημαντικό ήταν το λιμάνι της Σάμης και τα έργα που έχει ή δεν έχει κάνει το Λιμενικό Ταμείο.

Τέλος, μίλησαν για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η κάθε παράταξη και παρέθεσαν τους λόγους για τους οποίους πρέπει ο πολίτης του δήμου Σάμης να τους ψηφίσει.

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Κούτρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Κεφαλονιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος που

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τα όσα προέκυψαν με την ανάθεση λειτουργίας του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας, στην

Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»

Ο τέως αντιπεριφερειάρχης  Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την μαραθώνια τηλεδιάσκεψη του περιφερειακού συμβουλίου. Ο κος Δρακουλόγκωνας