Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή!

Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή!

Βασίλης Λεβέντης : Υπάρχει σαπίλα στην Βουλή! post thumbnail image

Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.


Μίλησε για την «Συμφωνία των Πρεσπών» και αποκάλυψε ότι το κόμμα του δέχτηκε πιέσεις από πρεσβείες άλλων κρατών προκειμένου να υπερψηφίσουν την συμφωνία.

Σχολίασε την κατάσταση στην Βουλή και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δύο κατάρες της Βουλής έκαναν τα κόμματα να διαλύονται». Παρ’ όλο που τόνισε ότι στην βουλή υπάρχει σαπίλα , δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί για το καλό της πατρίδας.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι η Ένωση Κεντρώων θα έχει παρουσία στην Κεφαλονιά με 3 υποψηφίους για τις εκλογές και μάλιστα και ο ίδιος θα επισκεφθεί το νησί στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου.

Ακούστε την συνέντευξη.

 

Related Post

Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)Περί υγείας συνέχεια (Διονύσης Αραβαντινός- Σοφία Ζαφειράτου)

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Διονύσης Αραβαντινός και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου. Για μια ακόμα φορά

Τραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο ΙθάκηςΤραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο Ιθάκης

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ευχηθούν στο

Σταύρος  Σπαθής: «Η ΔΕΥΑΚ υλοποιεί έργα ζωής – Προσπαθούμε μέσω του επιμελητηρίου να πετύχουμε ελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις»Σταύρος  Σπαθής: «Η ΔΕΥΑΚ υλοποιεί έργα ζωής – Προσπαθούμε μέσω του επιμελητηρίου να πετύχουμε ελαφρύνσεις για τις επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Βασικά θέματα της συζήτησης  τα έργα της ΔΕΥΑΚ αλλά και οι προσπάθειες να