Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μετά την ανακοίνωση του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ανέφερε ότι ο κόσμος θα αποφασίσει για το αν θέλει να συνεχιστούν τα έργα που δίνουν μια άλλη όψη στο νησί και το έχουν αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα τόνισε ότι ήδη υπάρχουν έτοιμες μελέτες έργων για την επομένη των εκλογών, για όποιον αναλάβει την Ιθάκη.

«Οι μάχες δεν δίνονται μέσα από γραφεία»

Αναφερόμενος στα όσα έχει πετύχει έως σήμερα είπε: «Δεν υπάρχει επάγγελμα Δήμαρχος. Προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό το κάναμε πηγαίνοντας στα υπουργεία και όχι από το γραφείο».

Ο κος Στανίτσας απαρίθμησε και μερικά από τα καλά γεγονότα στον τομέα της υγείας με καινούργιο ακτινογράφο αλλά και ενδιαφέρον μιας γιατρού να  παραμείνει στην Ιθάκη αλλά επισήμανε ότι ο δήμος βοηθάει τους γιατρούς προσφέροντάς τους στέγη.

«Στα θέματα παιδείας πάμε πολύ καλά και έχουμε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια και το λιμάνι θα ολοκληρωθεί σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια.

Related Post

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Ο τουρισμός πρέπει να αντιμετωπίζεται συνολικά – Θα έχουμε ένα καλό καλοκαίρι»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει μια πρώτη εικόνα για το πώς θα κινηθεί φέτος

Ρόδη Κράτσα: «Συζητήθηκε η κατανομή προσφύγων, δεν πάρθηκαν όμως αποφάσεις»Ρόδη Κράτσα: «Συζητήθηκε η κατανομή προσφύγων, δεν πάρθηκαν όμως αποφάσεις»

Δημοσιεύματα που θέλουν τα Ιόνια Νησιά και συγκεκριμένα η Ζάκυνθος να ετοιμάζει δομές φιλοξενίας προσφύγων, στάθηκαν η αφορμή για επικοινωνία με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα. Η εκπομπή «Στα

Στάθης Τσιβράς : Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!Στάθης Τσιβράς : Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Την πεποίθηση και την αισιοδοξία ότι τελικώς οι ανεμογεννήτριες δεν θα εγκατασταθούν στα Κηπούρια εξέφρασε ο Στάθης Τσιβράς, σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».