Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μετά την ανακοίνωση του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ανέφερε ότι ο κόσμος θα αποφασίσει για το αν θέλει να συνεχιστούν τα έργα που δίνουν μια άλλη όψη στο νησί και το έχουν αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα τόνισε ότι ήδη υπάρχουν έτοιμες μελέτες έργων για την επομένη των εκλογών, για όποιον αναλάβει την Ιθάκη.

«Οι μάχες δεν δίνονται μέσα από γραφεία»

Αναφερόμενος στα όσα έχει πετύχει έως σήμερα είπε: «Δεν υπάρχει επάγγελμα Δήμαρχος. Προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό το κάναμε πηγαίνοντας στα υπουργεία και όχι από το γραφείο».

Ο κος Στανίτσας απαρίθμησε και μερικά από τα καλά γεγονότα στον τομέα της υγείας με καινούργιο ακτινογράφο αλλά και ενδιαφέρον μιας γιατρού να  παραμείνει στην Ιθάκη αλλά επισήμανε ότι ο δήμος βοηθάει τους γιατρούς προσφέροντάς τους στέγη.

«Στα θέματα παιδείας πάμε πολύ καλά και έχουμε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια και το λιμάνι θα ολοκληρωθεί σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια.

Related Post

Καππάτος: «Τις επόμενες μέρες διοικητές στα Νοσοκομεία – Στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού»Καππάτος: «Τις επόμενες μέρες διοικητές στα Νοσοκομεία – Στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού»

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επίσκεψη της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, τον τουρισμό  και το νοσοκομείο. Επίσκεψη Σοφίας Ζαχαράκη «Είναι μεγάλο γεγονός να

Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!Γεράσιμος Καγκάδης (ΛΑΕ): Θέλουμε να ενώσουμε την Αριστερά!

Ο κος Γεράσιμος Καγκάδης  υποψήφιος βουλευτής μα την Λαϊκή Ενότητα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κο Καγκάδη

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν ο Α/δήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «ΝΤΟΡΙΣ» Διονύσης Καππάτος και οι συνήθεις ύποπτοι Δημήτρης Αλοϊζος, Ελευθερία Κουλουριώτη και Νίκος