Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες post thumbnail image

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να πει δυο πράγματα προεκλογικά και να εκφράσει και την πικρία του για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.

Όπως ανέφερε το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι να μην ψηφιστούν άνθρωποι που έχουν καταστρέψει την χώρα. «Ο λαός τους ανέχεται» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Όταν ρωτήθηκε για την Μακεδονία και όλα αυτά που θα ήθελε να πει σε όσους τον ακούν τόνισε, πως εδώ και καιρό όλα τα έχει πει στην βουλή και για την Μακεδονία και για τις κομμένες συντάξεις για όλα επισημαίνοντας ότι όλοι οι διεκδικητές της εξουσίας είναι προδότες. Και τους κατονόμασε «Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι προδότες».

Ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» ήταν χείμαρρος. Δεν έκρυψε την πικρία του για το ότι κάποιοι από τους βουλευτές του τον πρόδωσαν, τονίζοντας ότι έχει δώσει όλη του την ζωή για το κόμμα και έχει 40 ετών αγώνες.

Σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με το πρώτο κόμμα, απάντησε πως είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο καθώς τους «χωρίζει μια άβυσσός»  σε διάφορα θέματα. Και κατέληξε, κάνοντας μια πρόβλεψη ότι ο Τσίπρας θα τιμωρηθεί για το Σκοπιανό.

/

Related Post

Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την

Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!Διονύσης Αραβαντινός:Αυτή δεν είναι Δημοτική Αρχή των αγώνων, αλλά της ύπνωσης!

Καταιγιστικός για μια ακόμα φορά, ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Δριμύ κατηγορώ προς την Δημοτική

Σπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπηΣπύρος Σαμούρης: Το μεράκι της αυτοδιοίκησης είναι μέσα μας. Είναι πάθος , είναι αγάπη

Ο Σπύρος Σαμούρης, ως δημοτικός σύμβουλος – πλέον- με την Δημοτική Συμπολιτεία, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μίλησε για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών που είναι ακόμα