Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Πριν μερικές μέρες ο κύριος Νικολόπουλος, έστειλε έγγραφο με αφορμή την δωρεά που επρόκειτο να γίνει των μηχανημάτων της ΜΕΘ του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, στην ΜΕΘ του Ρίου. Θεωρεί αδιανόητο κάποιος ακόμα και να σκέφτεται να πράξει κάτι τέτοιο.

Και σε άλλα θέματα γενικού και… εθνικού ενδιαφέροντος, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην ονομασία των Σκοπίων αλλά και στις  ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και σε ένα καινούργιο θέμα, τον διαχωρισμό κράτους- εκκλησίας.

Πολλά και ενδιαφέροντα. Ακούστε τα:

 

 

Related Post

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλοϊζο και την Σπυριδούλα Αναλυτή και την εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός. Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας –

Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!Διονύσης Μινέτος: Ζητάμε τον κόσμο να μας εμπιστευτεί, δεν θα απογοητεύσουμε κανέναν!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Μινέτος εν’ όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. Αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και το