Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Πριν μερικές μέρες ο κύριος Νικολόπουλος, έστειλε έγγραφο με αφορμή την δωρεά που επρόκειτο να γίνει των μηχανημάτων της ΜΕΘ του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, στην ΜΕΘ του Ρίου. Θεωρεί αδιανόητο κάποιος ακόμα και να σκέφτεται να πράξει κάτι τέτοιο.

Και σε άλλα θέματα γενικού και… εθνικού ενδιαφέροντος, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην ονομασία των Σκοπίων αλλά και στις  ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και σε ένα καινούργιο θέμα, τον διαχωρισμό κράτους- εκκλησίας.

Πολλά και ενδιαφέροντα. Ακούστε τα:

 

 

Related Post

Απάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα ΠρέντζαΑπάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα Πρέντζα

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, έδωσε στον Κώστα Πρέντζα όλες τις απαντήσεις που ζητούσε ο δεύτερος σε ανακοίνωσή του.

Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τα σοβαρά θέματα, αρμοδιότητας της υπηρεσίας, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται την

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με