Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Πριν μερικές μέρες ο κύριος Νικολόπουλος, έστειλε έγγραφο με αφορμή την δωρεά που επρόκειτο να γίνει των μηχανημάτων της ΜΕΘ του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, στην ΜΕΘ του Ρίου. Θεωρεί αδιανόητο κάποιος ακόμα και να σκέφτεται να πράξει κάτι τέτοιο.

Και σε άλλα θέματα γενικού και… εθνικού ενδιαφέροντος, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην ονομασία των Σκοπίων αλλά και στις  ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και σε ένα καινούργιο θέμα, τον διαχωρισμό κράτους- εκκλησίας.

Πολλά και ενδιαφέροντα. Ακούστε τα:

 

 

Related Post

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας  Αλέξανδρος Αλεξάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το πρόγραμμα της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η ευχάριστη είδηση

Σωτήρης Κουρής: «Ο τομέας της γεωργίας πρέπει να αναπτυχθεί και να προσελκύσει τους νέους»Σωτήρης Κουρής: «Ο τομέας της γεωργίας πρέπει να αναπτυχθεί και να προσελκύσει τους νέους»

Ο κος Σωτήρης Κουρής, μετά τον ορισμό του ως αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να μιλήσει για το ενδιαφέρον αλλά

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Cosmos 96,5Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Cosmos 96,5

Μια ξεχωριστή συνέντευξη υπήρξε στο τέλος του προεκλογικού αγώνα στο Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην