Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Πριν μερικές μέρες ο κύριος Νικολόπουλος, έστειλε έγγραφο με αφορμή την δωρεά που επρόκειτο να γίνει των μηχανημάτων της ΜΕΘ του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, στην ΜΕΘ του Ρίου. Θεωρεί αδιανόητο κάποιος ακόμα και να σκέφτεται να πράξει κάτι τέτοιο.

Και σε άλλα θέματα γενικού και… εθνικού ενδιαφέροντος, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην ονομασία των Σκοπίων αλλά και στις  ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και σε ένα καινούργιο θέμα, τον διαχωρισμό κράτους- εκκλησίας.

Πολλά και ενδιαφέροντα. Ακούστε τα:

 

 

Related Post

Ανουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστηΑνουσάκης: Η Κεφαλονιά έχει πάει μπροστά – Αραβαντινός: Η Δημοτική Αρχή είναι αναξιόπιστη

Καλεσμένος στο στούντιο του Cosmos 96,5 ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο οποίος και κλήθηκε να απαντήσει πολύ καίρια ερωτήματα, για σχολεία, για έργα και γενικότερα για το