Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Δημήτρης Ματζουράτος: «Ο κόσμος να ψηφίσει ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση»

Δημήτρης Ματζουράτος: «Ο κόσμος να ψηφίσει ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση»

Δημήτρης Ματζουράτος: «Ο κόσμος να ψηφίσει ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση» post thumbnail image

Για την δεύτερη προεκλογική του εμφάνιση βρέθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο Δημήτρης Ματζουράτος υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

Αυτό που είπε αρχικά είναι πως πρέπει το ΚΚΕ να ενισχυθεί και με αυτό τον τρόπο θα ενισχυθεί και ο κόσμος.  «Θέλουμε να χειραφετηθεί ο πολίτης. Δεν χειραγωγούμε κανέναν» ανέφερε χαρακτηριστικά και παραδέχτηκε ότι οι πολίτες μπορεί να φοβούνται ότι όσα  λέει το ΚΚΕ και διεκδικεί δεν είναι ρεαλιστικά και το κόμμα δεν θέλει να κυβερνήσει.  Το αρνήθηκε όμως λέγοντας πως το ΚΚΕ θέλει να κυβερνήσει αλλά να έχει και την εξουσία και έχει πρόγραμμα για να κυβερνήσει την χώρα.

Μίλησε για την διάσπαση που υπάρχει στο κομμουνιστικό κίνημα με τα τόσα πολλά αριστερά κόμματα που υπάρχουν .Όπως επισήμανε υπάρχει αντιπαράθεση στον χώρο. «Παλαιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ ονομαζόταν προβοκατόρικα ΚΚΕ εσωτερικού και έλεγαν ότι εμείς είμαστε του εξωτερικού και παίρνουμε εντολές από άλλους- ξένους. Όλα τα κόμματα που πλασάρονται ως κομμουνιστικά είναι ευκαιριακά και δεν έχουν ουσιαστικές θέσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για μια ακόμα φορά εξέφρασε την αντίθεσή του στις εξορύξεις.

Τέλος, δεν έκανε κάποια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, αλλά παραδέχτηκε ότι υπάρχει απαξίωση  σχετικά με τα εκλογικά.  Πάντως εμφανίστηκε θετικός καθώς έχουν δει θετικό κλίμα από τον κόσμο.

Related Post

Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»Στέλιος Σπαθής: «Ο δήμος Σάμης πρέπει να μπει σε τροχιά ανάπτυξης»

Τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοτικό σύμβουλο Σάμης Στέλιο Σπαθή, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σε μια προσπάθεια να αναλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θέματα που έχει να

Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»

Στον COSMOS 96,5 φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου και σχολίασε μεταξύ άλλων την επιστράτευση των γιατρών αλλά και τα self tests. Η πρόεδρος δήλωσε