Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…

Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…

Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές… post thumbnail image

Για μια ακόμα φορά μετά από την κακοκαιρία που σάρωσε την Κεφαλονιά, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι περιοχές Νύφι και Αγία Ευφημία.

Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος βρέθηκε και στις δύο περιοχές και για μια ακόμα φορά  επισήμανε ότι όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργείται κάθε φορά μετά από μια νεροποντή είναι απόρροια όλων των παρατυπιών που έχουν γίνει. «Μέσα στην μέση του ρέματος υπάρχει σπίτι αρωγής» ανέφερε χαρακτηριστικά. Αποκάλυψε ότι θα γίνει μάλιστα – μέσω της πολιτείας- προσπάθεια απαλλοτρίωσης κάποιων περιουσιών προκειμένου να μπορέσει – ίσως- να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Τέλος, τόνισε πως πρέπει όλοι οι υπεύθυνοι να σουν το θέμα με μεγάλη ευαισθησία και να πράξουν τα δέοντα, για να μην επαναλαμβάνεται η κατάσταση.

Από την μεριά του ο Τάσος Καβαλλιεράτος έδωσε την εικόνα που επικρατεί στην Αγία Ευφημία, ενώ ανέφερε πως χρειάστηκε σε μια περίπτωση η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας. Για μια ακόμα φορά επισήμανε ότι η περιοχή πλημμύρισε και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και ο κόσμος δεν πρέπει να μένει απαθής μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του COSMSOS 96,5

Related Post

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μαςΑφροδίτη Θεοπεφτάτου: Το όνειρό μου ήταν πάντα να συμβάλλω για τα νησιά μας

Στην πρώτη προεκλογική εκπομπή- για τις εθνικές εκλογές- φιλοξενήθηκε η νυν βουλευτής και εν νέου υποψήφια, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Η συζήτηση ξεκίνησε, με μια απάντηση που θέλησε να δώσει η κα