Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες»

Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες»

Τάσος Τζωρτζάτος: «Βγαίνουν και με κατηγορούν, αυτοί που άνοιγαν δρόμους για τις ανεμογεννήτριες» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Διλινάτων, Τάσος Τζωρτζάτος θέλοντας και ο ίδιος από την πλευρά του να αναφέρει τα προβλήματα που εντοπίζονται στην περιοχή του.

Ο κος Τζωρτζάτος ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι οι λεκάνες απορροής είχαν καθαριστεί, όλα τα ρέματα γέμισαν με αποτέλεσμα να προκληθούν και οι ζημιές στην Λαγκάδα ενώ επιπρόσθετα ανέφερε ότι και οι αγροτική οδοποιία  έχει υποστεί ζημιές.

Ο πρόεδρος έθιξε και το πολύ σοβαρό θέμα της υπερβόσκησης τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν μελέτες βόσκησης. «Τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός των αιγοπροβάτων έχει αυξηθεί καθώς δεν πωλείται το κρέας τους. Αποτέλεσμα να μην σφάζονται και να αυξάνονται. Ο ΙΑΝΟΣ εκτιμώ ότι σκότωσε πάνω από 2000 κεφάλια» υπογράμμισε.

Ο καλεσμένος θέλησε να αναφερθεί στις ανεμογεννήτριες επισημαίνοντας ότι το χωριό του ήταν από τα πρώτα που δέχτηκαν ανεμογεννήτριες (από το 2004)  και πλέον το πλαίσιο είναι τέτοιο που έχει απλουστεύσει τις διαδικασίες για την τοποθέτηση τους όπου αποφασιστεί.

Έκανε μια ιστορική αναδρομή για τις ανεμογεννήτριες στον Ξερακιά, επισημαίνοντας: «τώρα κάποιοι βγαίνουν σε εκπομπές και μιλάνε ενώ είναι οι ίδιοι που άνοιγαν τον δρόμο για τις ανεμογεννήτριες και κατηγορούν εμένα». Τέλος, αναφέρθηκε και στην συνομιλία που είχε με τον δήμαρχος της Σάμης Μάκη Μονιά, όπου του εξήγησε ότι δεν θα μπορέσει να αποτραπεί η τοποθέτηση των ανεμογεννητριών από την στιγμή που έχουν φτιαχτεί δρόμοι, βάσεις κλπ.

Related Post

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Έχουμε βγει από τα μνημόνια, αλλιώς ο κος Μητσοτάκης δεν θα υποσχόταν αυτά που υπόσχεταιΑριστοτέλης Μπατιστάτος: Έχουμε βγει από τα μνημόνια, αλλιώς ο κος Μητσοτάκης δεν θα υποσχόταν αυτά που υπόσχεται

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η  Θέα» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Αρχικά έκανε μια αναδρομή στο πολιτικό του και όχι

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστάΕυάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστά

O Ευάγγελος Ευαγγελάτος (που ήταν υποψήφιος στις εκλογές με την Δημοτική Συμπολιτεία), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που κάποιος πρέπει να ψηφίσει