Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης για  το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης για  το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης για  το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση σχετικά με την διακοπή ρεύματος που είχε η Παλλική και για την απόφαση που πάρθηκε να κλείσουν τα σχολεία του δήμου.

Όπως ανέφερε υπήρξε πρόβλημα  σε δύο σημεία και μέχρι να αποκατασταθεί πάρθηκε η απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. «Ενημερωθήκαμε από τους τεχνικούς στις 8:10 πως δεν είχαν εντοπίσει ακόμα τα σημεία που προκάλεσαν την διακοπή και έτσι κλείσαμε τα σχολεία. Το πρόβλημα τώρα αποκαταστάθηκε» τόνισε και παράλληλα ανέφερε πως το δίκτυο ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι είναι ευαίσθητο αλλά μετά τον ΙΑΝΟ είναι η πρώτη φορά που κόβεται.

Ο κος Κατσιβέλης παραδέχτηκε πως το δεύτερο δημοτικό σχολείο αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα αλλά σύντομα θα είναι έτοιμο καθώς εκκρεμούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, ενώ σε άλλα σχολικά συγκροτήματα δεν εντοπίζονται προβλήματα.

Αναφορικά με τις εργατικές κατοικίες ο δήμαρχος υπογράμμισε πως περιμένουν από το υπουργείο να περάσει μια νομοθετική ρύθμιση για το πολεοδομικό και μόλις γίνει θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν με την μελέτη αποκατάστασης. Για άλλα έργα τέλος, ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές μελέτες για έργα τα οποία θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενώ συνεχίζονται και οι εργασίες στους δρόμους που έχουν υποστεί ζημιές.

Related Post

Βασίλης Ρουχωτάς: «60% πάνω το κόστος λειτουργίας του ΧΥΤΥ τα επόμενα χρόνια –  Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα πληρώσει το μάρμαρο»Βασίλης Ρουχωτάς: «60% πάνω το κόστος λειτουργίας του ΧΥΤΥ τα επόμενα χρόνια –  Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα πληρώσει το μάρμαρο»

O επικεφαλής της παράταξης  “ΠΑΛΛΗ – ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ” Βασίλης Ρουχωτάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με βασικό θέμα συζήτησης τον ΦΟΔΣΑ και το κόστος λειτουργείας.

Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σχολιάζοντας την κατάσταση του ΟΚΑΠ. «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας είναι ένα νομικό πρόσωπο  δημοσίου

Διονύσης Αραβαντινός: Η εγκατάλειψη στην Παλική έχει όνομα: Δημοτική Αρχή Παρίση και εκπρόσωποί τηςΔιονύσης Αραβαντινός: Η εγκατάλειψη στην Παλική έχει όνομα: Δημοτική Αρχή Παρίση και εκπρόσωποί της

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να απαριθμήσει μια ακόμα φορά όλα τα προβλήματα