Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης για  το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης για  το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης για  το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια ενημέρωση σχετικά με την διακοπή ρεύματος που είχε η Παλλική και για την απόφαση που πάρθηκε να κλείσουν τα σχολεία του δήμου.

Όπως ανέφερε υπήρξε πρόβλημα  σε δύο σημεία και μέχρι να αποκατασταθεί πάρθηκε η απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. «Ενημερωθήκαμε από τους τεχνικούς στις 8:10 πως δεν είχαν εντοπίσει ακόμα τα σημεία που προκάλεσαν την διακοπή και έτσι κλείσαμε τα σχολεία. Το πρόβλημα τώρα αποκαταστάθηκε» τόνισε και παράλληλα ανέφερε πως το δίκτυο ηλεκτροδότησης στο Ληξούρι είναι ευαίσθητο αλλά μετά τον ΙΑΝΟ είναι η πρώτη φορά που κόβεται.

Ο κος Κατσιβέλης παραδέχτηκε πως το δεύτερο δημοτικό σχολείο αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα αλλά σύντομα θα είναι έτοιμο καθώς εκκρεμούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, ενώ σε άλλα σχολικά συγκροτήματα δεν εντοπίζονται προβλήματα.

Αναφορικά με τις εργατικές κατοικίες ο δήμαρχος υπογράμμισε πως περιμένουν από το υπουργείο να περάσει μια νομοθετική ρύθμιση για το πολεοδομικό και μόλις γίνει θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν με την μελέτη αποκατάστασης. Για άλλα έργα τέλος, ο δήμαρχος ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές μελέτες για έργα τα οποία θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενώ συνεχίζονται και οι εργασίες στους δρόμους που έχουν υποστεί ζημιές.

Related Post

Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»Σταύρος Τραυλός: «Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Κεφαλονιά»

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να εκφράσει την άποψή του σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ. Είμαι με

Ασπασία Βασιλάτου: «Συνεχή περιστατικά κακοποίησης ζώων τις τελευταίες 20 μέρες»Ασπασία Βασιλάτου: «Συνεχή περιστατικά κακοποίησης ζώων τις τελευταίες 20 μέρες»

Η Ασπασία Βασιλάτου, μέλος του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να καταγγείλει – για μια ακόμα φορά- τα περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!Διονύσης Στανίτσας: Δεν υπάρχει επάγγελμα «Δήμαρχος»!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μετά την ανακοίνωση του ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.