Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»

Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»

Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς Γιάννης Λυκούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους για τους οποίους η παράταξή του δεν παρέστη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε και ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός.

«Δεν υπήρξε συνεννόηση και προσυμφωνία. Αυτό γίνεται συνέχεια και έγινε και με το τεχνικό πρόγραμμα» ανέφερε αρχικά ο κος Λυκούδης απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με την απουσία της παράταξης από την συνεδρίαση και εξήγησε ότι αυτό που ζητάνε οι άλλες παρατάξεις είναι να επικοινωνεί ο Δήμαρχος με τους επικεφαλής και να τους ενημερώνει. Παράλληλα, υποστήριξε ότι όταν ρωτήθηκε  ο δήμαρχος γιατί δεν το κάνει, τους απάντησε ότι δεν έχει χρόνο. Ο καλεσμένος τόνισε ότι αυτή η ενημέρωση – συνεννόηση μπορεί να μην γινόταν παλιά, αλλά πλέον οι συνθήκες είναι διαφορετικές, λόγω της σύνθεσης του ΔΣ.

Ο κος Λυκούδης πάντως εμμένει στην άποψη που είχε διατυπώσει και στην αρχή της θητείας του, ότι είναι υπέρ της συναίνεσης. «Είχα πει ότι θα βάλω πλάτη στην δημοτική αρχή και θα συνεχίσω να το κάνω. Κάποιοι με κατηγόρησαν  γι’ αυτό, αλλά αυτό που θέλω πραγματικά είναι η δημοτική αρχή να κάνει πράγματα για τον τόπο» υπογράμμισε.

Στο θέμα των αυξήσεων των τελών για τους κοινόχρηστους χώρους, ο κος Λυκούδης ήταν ξεκάθαρος πως θα υπάρξουν αυξήσεις. «Από 30 ευρώ το τετραγωνικό, θα πάει στα 40 ευρώ» υποστήριξε και εξήγησε με ποιον τρόπο προέκυψε αυτή η αύξηση. Επίσης, απάντησε και σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις, πως λίαν συντόμως αυτό θα φανεί.

Ο κος Λυκούδης έβαλε τέλος  στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διαδοχή στην Ισχυρή Κεφαλονιά, τονίζοντας ότι ο μόνος που μπορεί να θέσει θέμα ηγεσίας, είναι ο επικεφαλής Αλέξανδρος Παρίσης , ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει. «Μπορεί να υπάρχουν φιλοδοξίες από κάποιους μέσα στην παράταξη, αλλά δεν υπάρχουν συζητήσεις» κατέληξε.

Related Post

Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»Νίκος Φραντζής: «Casus belli η μεταφορά σκουπιδιών στην Κεφαλονιά»

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αργοστολίου, Νίκος Φραντζής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σχολιάζοντας  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τα μέτρα που ελήφθησαν κατά την καραντίνα

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για τις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξειςΟ Αλέξανδρος Παντελειός για τις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξεις

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά, Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις, αναφορικά με τις δηλώσεις του κου Ανουσάκη για συμμαχίες της

Επιχειρηματίες Λάσσης για το θέμα του βιολογικού- Απάντηση Νίκου ΑνουσάκηΕπιχειρηματίες Λάσσης για το θέμα του βιολογικού- Απάντηση Νίκου Ανουσάκη

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν εκ νέου οι επιχειρηματίες της Λάσσης που θίγονται από τις οσμές του βιολογικού καθαρισμού. Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», βρέθηκαν οι κύριοι