Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν ο Α/δήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «ΝΤΟΡΙΣ» Διονύσης Καππάτος και οι συνήθεις ύποπτοι Δημήτρης Αλοϊζος, Ελευθερία Κουλουριώτη και Νίκος Ζαχαρούς. Μια συνέντευξη με αποκλειστικό θέμα τα ζώα συντροφιάς.

Μετά τον σάλο με το θέμα της αγοραπωλησίας ζώων τα οποία φεύγουν από την Ελλάδα με προορισμό χώρες της Ευρώπης, βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο στούντιο οι καλεσμένοι προκειμένου να δώσουν απαντήσεις αλλά και να μιλήσουν και για τους χώρους φύλαξης αδέσποτων.

Η συζήτηση εστίασε στο θέμα της αγοραπωλησίας αλλά δεν έμεινε εκεί καθώς θίχτηκαν και θέματα σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνει ο σύλλογος από το δήμο και να αυτά είναι αρκετά προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες. Επιπροσθέτως, συζητήθηκε και η συνταγματική αναθεώρηση στο κομμάτι που αφορά τα ζώα.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»Δημήτρης Ψωμάς: «Οι φοιτητές μετά την εγγραφή τους φεύγουν γιατί δεν βρίσκουν σπίτι»

Με ένα πολύ σημαντικό θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο Δημήτρης Αλοΐζος και η Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξένησαν στην εκπομπή τον πρόεδρο του ΔΣ των φοιτητών του

Νίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεέςΝίκος Νικολόπουλος:Είναι αδιανόητο κάποιος να εκμεταλλεύεται δωρεές

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και βουλευτής Αχαϊας, Νίκος Νικολόπουλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο Cosmos 96,5  και στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Ομαλών  Σπύρος Ματιάτος. Ο κος Ματιάτος έδωσε την εικόνα της περιοχής του, περιγράφοντας πως το χωριό είναι σκεπασμένο από χιόνι,