Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5

Ηλίας Κορκουμέλης και Διονύσης Καππάτος στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν ο Α/δήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο εκπρόσωπος του συλλόγου «ΝΤΟΡΙΣ» Διονύσης Καππάτος και οι συνήθεις ύποπτοι Δημήτρης Αλοϊζος, Ελευθερία Κουλουριώτη και Νίκος Ζαχαρούς. Μια συνέντευξη με αποκλειστικό θέμα τα ζώα συντροφιάς.

Μετά τον σάλο με το θέμα της αγοραπωλησίας ζώων τα οποία φεύγουν από την Ελλάδα με προορισμό χώρες της Ευρώπης, βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στο στούντιο οι καλεσμένοι προκειμένου να δώσουν απαντήσεις αλλά και να μιλήσουν και για τους χώρους φύλαξης αδέσποτων.

Η συζήτηση εστίασε στο θέμα της αγοραπωλησίας αλλά δεν έμεινε εκεί καθώς θίχτηκαν και θέματα σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνει ο σύλλογος από το δήμο και να αυτά είναι αρκετά προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες. Επιπροσθέτως, συζητήθηκε και η συνταγματική αναθεώρηση στο κομμάτι που αφορά τα ζώα.

Ακούστε την εκπομπή

 

Related Post

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς. Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο