Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παύλος Παπαδάτος: Ο Δήμαρχος πρέπει να ενδιαφέρεται για προβλήματα της καθημερινότητας και όχι για το ποιους θα χαιρετήσει!

Παύλος Παπαδάτος: Ο Δήμαρχος πρέπει να ενδιαφέρεται για προβλήματα της καθημερινότητας και όχι για το ποιους θα χαιρετήσει!

Παύλος Παπαδάτος: Ο Δήμαρχος πρέπει να ενδιαφέρεται για προβλήματα της καθημερινότητας και όχι για το ποιους θα χαιρετήσει! post thumbnail image

Στην εκπομπή ” Στα Υπόγεια είναι  η Θέα”, φιλοξενήθηκε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Παπαδάτος.

Η κουβέντα ξεκίνησε με τον σχολιασμό της καινούργιας παράταξης – κίνησης Πολιτών  και όπως τόνισε “θα έπρεπε να έχει βρεθεί πρώτα ο αρχηγός και μετά τα στελέχη, αυτοί το κάνουν ανάποδα!”. Δεν έμεινε μόνο στην καινούργια παράταξη, αλλά και στην Δημοτική Αρχή λέγοντας πως η κατάσταση δεν είναι και η ιδανικότερη καθώς το τουριστικό προϊόν, έχει αρχίσει να αλλοιώνεται ποιοτικά και θα έπρεπε να υπάρξει καλύτερη στόχευση.

Αναφερόμενος στον επόμενο Δήμαρχο, υποστήριξε ότι αυτός πρέπει να έχει γνώσεις εθνικού και διεθνούς επιπέδου και πρέπει να έχει όραμα όποιος θελήσει να αναλάβει τον Δήμο. Χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι ο επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς” Θεόφιλος Μιχαλάτος, είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος άνθρωπος. Υπάρχουν και άλλοι αρκεί να θέλουν και να μπορούν να είναι στον Δήμο. Σαν επίλογο στο θέμα της δημοτικής αρχής είπε ότι ένας δήμαρχος πρέπει να είναι κοντά στον πολίτη και στα θέματα της καθημερινότητας και όχι να ενδιαφέρεται για το ποιους θα δει και θα χαιρετήσει.

Σε εθνικό επίπεδο φορολογία, μισθοί και ακίνητα στο υπερταμείο και λάθη της κυβέρνησης. Πάντως, ο κος Παπαδάτος είπε ότι θα ήθελε να είναι υποψήφιος στις εκλογές, αν και δεν αποκάλυψε αν του έχει δοθεί το χρίσμα.

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»Παναγής Καππάτος: « Δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο»

Για την πολύ ευχάριστη εξέλιξη, σχετικά τον Μυκηναϊκό  Τάφο των Τζαννάτων που ουσιαστικά “ξεμπλοκάρει” την διαδικασία ανάδειξής του και εντάσσεται στο τρέχον ΕΣΠΑ , μίλησε στον COSMOS 96,5 ο βουλευτής

Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…Βαγγέλης Ανδρεάτος – Τάσος Καβαλλιεράτος, στο ίδιο έργο θεατές…

Για μια ακόμα φορά μετά από την κακοκαιρία που σάρωσε την Κεφαλονιά, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι περιοχές Νύφι και Αγία Ευφημία. Ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βαγγέλης Ανδρεάτος βρέθηκε και

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου η «Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη των click away αγορών. «Δεν δουλεύει το click away.