Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων» post thumbnail image

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε δημοτικά σχολεία.

Ο κος Κοκκόσης αφού επισήμανε ότι οι δάσκαλοι δίνουν τον αγώνα τους και προσπαθούν για το καλύτερο, φάνηκε αισιόδοξος ότι μετά από όλη αυτή την ιστορία θα βγούμε όλοι υγιείς. 

«Κάνουμε ότι μπορούμε, είμαστε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και την Διεύθυνση Υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα απάντησε και στο ερώτημα γιατί δεν κλείνουν άμεσα τα σχολεία και επισήμανε ότι η Πρωτοβάθμια μπορεί να αναστείλει την λειτουργεία, εφόσον όμως έχει αποφασιστεί από τους φορείς με τους οποίους συνεργάζονται (ΕΟΔΥ, Πολιτική Προστασία, Διεύθυνση Υγείας).

Ο κος Κοκκόσης υπογράμμισε ότι συμπαρίσταται στους γονείς που θέλουν να κλείσουν τα σχολεία, αλλά τους καθησύχασε τονίζοντας ότι οι δάσκαλοι είναι στις θέσεις τους, τηρούν τα μέτρα και προς το παρόν υπάρχει μια καλή υγειονομική εικόνα.

 

Related Post

Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»

  Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης με αφορμή τις προσεχείς εκδηλώσεις εν όψει του καρναβαλιού. Πριν ξεκινήσει η συζήτηση έκανε μια

Διονύσης Μινέτος: Είναι τεράστιο ψέμα ότι οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάριΔιονύσης Μινέτος: Είναι τεράστιο ψέμα ότι οι κοκοφοίνικες δεν προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάρι

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς» Διονύσης Μινέτος. Αφορμή στάθηκε η αποχώρηση της παράταξης από το δημοτικό συμβούλιο μετά από ειρωνείες

Δημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μαςΔημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μας

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κου Αλεξάκη «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» Δημήτρης Σπανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Το κομμάτι της περιφέρειας, ένα πολύ σοβαρό κομμάτι