Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων» post thumbnail image

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε δημοτικά σχολεία.

Ο κος Κοκκόσης αφού επισήμανε ότι οι δάσκαλοι δίνουν τον αγώνα τους και προσπαθούν για το καλύτερο, φάνηκε αισιόδοξος ότι μετά από όλη αυτή την ιστορία θα βγούμε όλοι υγιείς. 

«Κάνουμε ότι μπορούμε, είμαστε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και την Διεύθυνση Υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα απάντησε και στο ερώτημα γιατί δεν κλείνουν άμεσα τα σχολεία και επισήμανε ότι η Πρωτοβάθμια μπορεί να αναστείλει την λειτουργεία, εφόσον όμως έχει αποφασιστεί από τους φορείς με τους οποίους συνεργάζονται (ΕΟΔΥ, Πολιτική Προστασία, Διεύθυνση Υγείας).

Ο κος Κοκκόσης υπογράμμισε ότι συμπαρίσταται στους γονείς που θέλουν να κλείσουν τα σχολεία, αλλά τους καθησύχασε τονίζοντας ότι οι δάσκαλοι είναι στις θέσεις τους, τηρούν τα μέτρα και προς το παρόν υπάρχει μια καλή υγειονομική εικόνα.

 

Related Post

Σπύρος Μοσχόπουλος: Καμία κυβέρνηση δεν έχει δει σοβαρά το θέμα των πυρκαγιώνΣπύρος Μοσχόπουλος: Καμία κυβέρνηση δεν έχει δει σοβαρά το θέμα των πυρκαγιών

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», θέλοντας να ξεφύγει από τα πολιτικά θέματα και να ασχοληθεί με ένα κοινωνικό θέμα, φιλοξένησε στο στούντιο τον κο Σπύρο Μοσχόπουλο, τον πρόεδρο

Παναγής Καππάτος: «Δίνουμε επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς – Η ΜΕΘ θα επιστρέψει και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει»Παναγής Καππάτος: «Δίνουμε επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς – Η ΜΕΘ θα επιστρέψει και κάποια στιγμή θα λειτουργήσει»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Μετά τις ανακοινώσεις του κου Καππάτου σχετικά με την υγεία ο βουλευτής θέλησε να δώσει

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με