Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων»

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Θα βγούμε υγιείς – Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονέων» post thumbnail image

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεράσιμος Κοκκόσης, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σε δημοτικά σχολεία.

Ο κος Κοκκόσης αφού επισήμανε ότι οι δάσκαλοι δίνουν τον αγώνα τους και προσπαθούν για το καλύτερο, φάνηκε αισιόδοξος ότι μετά από όλη αυτή την ιστορία θα βγούμε όλοι υγιείς. 

«Κάνουμε ότι μπορούμε, είμαστε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και την Διεύθυνση Υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα απάντησε και στο ερώτημα γιατί δεν κλείνουν άμεσα τα σχολεία και επισήμανε ότι η Πρωτοβάθμια μπορεί να αναστείλει την λειτουργεία, εφόσον όμως έχει αποφασιστεί από τους φορείς με τους οποίους συνεργάζονται (ΕΟΔΥ, Πολιτική Προστασία, Διεύθυνση Υγείας).

Ο κος Κοκκόσης υπογράμμισε ότι συμπαρίσταται στους γονείς που θέλουν να κλείσουν τα σχολεία, αλλά τους καθησύχασε τονίζοντας ότι οι δάσκαλοι είναι στις θέσεις τους, τηρούν τα μέτρα και προς το παρόν υπάρχει μια καλή υγειονομική εικόνα.

 

Related Post

Νίκος Γκισγκίνης: Δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα σε ” Καλλικράτη” και “Κλεισθένη”Νίκος Γκισγκίνης: Δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα σε ” Καλλικράτη” και “Κλεισθένη”

Ξεκίνησε η σειρά εκπομπών με αποκλειστικό θέμα το νομοσχέδιο “Κλεισθένης 1” και βασικός στόχος των εκπομπών να ακουστούν οι απόψεις όλων των παρατάξεων.

Ηλίας Μπεριάτος: «Πρέπει να αναδεικνύουμε τις προσωπικότητες του τόπου μας»Ηλίας Μπεριάτος: «Πρέπει να αναδεικνύουμε τις προσωπικότητες του τόπου μας»

Ο κος Ηλίας Μπεριάτος  (Αρχιτέκτων –Πολεοδόμος, Ομοτ. Καθηγητής Χωροταξίας Παν. Θεσσαλίας και Πρόεδρος Ιδρύματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια προσπάθεια να προτρέψει περισσότερο κόσμο

Απολογισμός της θητείας του βουλευτή Παναγή ΚαππάτουΑπολογισμός της θητείας του βουλευτή Παναγή Καππάτου

Στην  εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos 96,5 με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτη, φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για έναν απολογισμό της