Cosmos Fm 96,5 Μουσικά Νέα Ofenbach και Benjamin Ingrosso συνεργάζονται στο «Paradise»

Ofenbach και Benjamin Ingrosso συνεργάζονται στο «Paradise»

Ofenbach και Benjamin Ingrosso συνεργάζονται στο «Paradise» post thumbnail image

Οι Ofenbach βάζουν τη μουσική και ο Benjamin Ingrosso τη φωνή για να δημιουργήσουν το δικό τους «παράδεισο».

Νέο τραγούδι από το Ofenbach σε συνεργασία με τον Benjamin Ingrosso.

Αν και μόλις 23 χρονών, οι δύο παραγωγοί από το Παρίσι επιστρέφουν μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Be Mine» (250 εκατομμύρια streams / 100 εκατομμύρια προβολές) «Katchi» με τον Nick Waterhouse, τα οποία έκαναν είσοδο στο Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Οι Ofenbach έρχονται με ένα ολοκαίνουργιο hit single που έχει τον τίτλο «Paradise», δείχνοντας ότι γνωρίζουν καλά τη συνταγή της επιτυχίας.

O ήχος τους δεν είναι απλά electro. Οι δύο φίλοι από παιδιά είναι μουσικοί με κλασική παιδεία και με ιδιαίτερη αγάπη για το ροκ της δεκαετίας του ‘70 αλλά και των νεανικών τους χρόνων (Libertines, Strokes, Arctic Monkeys).

Αυτές οι επιρροές είναι εμφανείς και στο «Paradise» με τη συμμετοχή του Benjamin Ingrosso.

O 21χρονος Σουηδός εκπροσώπησε τη χώρα του στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τραγουδώντας το «Dance You Off», με το οποίο κέρδισε την έβδομη θέση στο Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ingrosso έχει συνεργαστεί με παραγωγούς όπως οι Fernando Garibay (Lady Gaga, Sia), OMEGA (Jason Derulo, Daya) και Andrew Dawson (Kanye West, Borns), ενώ είναι επίσης ξάδελφος του DJ / παραγωγού Sebastian Ingrosso, μέλος των supergroups «Swedish House Mafia» και «Axwell /\ Ingrosso».

hit-channel.com

Related Post

Διεθνές Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (36/2018)Διεθνές Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (36/2018)

Πώς διαμορφώνεται το διεθνές Airplay Chart; Η συνεργασία του Zayn με τη Sia στο υπέροχο «Dusk Till Dawn» παραμένει για έβδομη συνολικά εβδομάδα στο Νο1 του διεθνούς Airplay Chart.