Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Διονύσης Μινέτος: Έχουμε μπει σε μια περιπέτεια με τις παραλίες

Διονύσης Μινέτος: Έχουμε μπει σε μια περιπέτεια με τις παραλίες

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Διονύσης Μινέτος με αφορμή τα θέματα που προέκυψαν με την δημοπρασία των παραλιών.

Με την έναρξη της συζήτησης, ακούστηκε το απόσπασμα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, για τον δήμο Αργοστολίου. Ο κος Μινέτος σχολίασε εκτενώς όσα ακούστηκαν στο ηχητικό απόσπασμα, καθώς του έκανε εντύπωση, ότι ο Δήμαρχος παρουσίασε τα έργα που έχουν γίνει ως δικά τους ενώ μερικά από αυτά δεν είναι και πολλά απ’ αυτά είχαν μελέτες έτοιμες από προηγούμενες δημοτικές αρχές. Ανέφερε μάλιστα για μια ακόμα φορά, ότι πριν από την εκτέλεση των έργων έπρεπε να έχουν γίνει επιπρόσθετες μελέτες, προκειμένου να μην υπάρχουν τα προβλήματα που προέκυψαν (π.χ. κυκλοφοριακή μελέτη). Σχολίασε ένα ένα τα έργα και έδωσε και πληροφορίες για το καθένα  (κόστος, ποιος το υλοποίησε, ποιος έκανε μελέτη κλπ).

Σχετικά με τις παραλίες ο κος Μινέτος φάνηκε απαισιόδοξος. Η ΚΥΑ αναφέρει ότι μέχρι το τέλος Μαρτίου οι παραλίες θα πρέπει να έχουν δημοπρατηθεί. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Η δημοτική αρχή καθυστέρησε να δημοπρατήσει τις παραλίες για να το κάνει προεκλογικά. Έστειλε και έγγραφο στο Υπουργείο για να ζητήσει παράταση, λόγω καιρικών συνθηκών».

Αυτή η καθυστέρηση, κατά τον κο Μινέτο, θα μειώσει τα έσοδα του δήμου και θα φτάσουν τελικά να δημοπρατηθούν Απρίλιο και αν…

Υπήρξε και μια ενημέρωση για τις πτήσεις προς το νησί μας για τον Απρίλιο και τον Μάιο όπου είναι κατά πολύ αυξημένες, Ο κος Μινέτος ανέφερε ότι θα έπρεπε ακόμα και το πρόγραμμα λειτουργίας των σπηλαίων και γενικότερα των χώρων που θα μπορούσε να επισκεφθεί ο τουρίστας.

Τέλος, καυτηρίασε την επίθεση που γίνεται στον κο Τσιλιμιδό τον τελευταίο καιρό και είπε ότι κόσμος γνωρίζει ποια είναι η παράταξη του κο Μιχαλάτου και τους εκτιμά.

Ακούστε την συνέντευξη

Related Post

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμήςΔιονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων σχετικά με την γραμμή Πάτρα- Σάμη – Ιθάκη, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Έκανε μια μικρή αναδρομή της ιστορίας και τόνισε ότι

Θεόφιλος Μιχαλάτος: « Θα προσφύγουμε νομικά  κατά του άρθρου 93»Θεόφιλος Μιχαλάτος: « Θα προσφύγουμε νομικά  κατά του άρθρου 93»

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, για να ενημερώσει για τις κινήσεις που σχεδιάζει να κάνει από εδώ και

Δέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του ΘεόφιλουΔέσποινα Λάσκαρη: Μια νέα, πολλά υποσχόμενη υποψήφια του Θεόφιλου

Ένας νέος άνθρωπος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο η Δέσποινα Λάσκαρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την  παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία». Όπως και