Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!

Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί! post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμος Αποστολάτος την Τρίτη 13-11-2018.


 

Τρεις μέρες μετά την παραλαβή του Γηροκομείου, ο κος Αποστολάτος θέλησε να δώσει όλες τις απαντήσεις και εξηγήσεις σε ότι μπορεί να μην φαίνεται στον υπόλοιπο κόσμο σωστό και ενδεχομένως παράνομο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά στην καθυστέρηση της παραλαβής από την στιγμή που όπως τόνισε το γηροκομείο ολοκληρώθηκε 31 Ιανουαρίου και έκανε σαφές ότι αυτή η καθυστέρηση δεν είχε δόλο. Η Ελευθερία Κουλουριώτη παρέθεσε στοιχεία (φωτογραφίες), που έδειχναν το γηροκομείο ατελές και ο κος Αποστολάτος της απάντησε ότι κάνει λάθος. Άλλο ένα σημαντικό σημείο είναι πως ακόμα δεν έχει υπογράψει ο εργολάβος (κος Σπαθής) και έτσι η παράδοση δεν υφίσταται.

Στην κουβέντα μπήκε με παρέμβασή της η παραιτηθείσα α/πρόεδρος κα Αυγουστάτου η οποία μίλησε προς τον πρόεδρο και του είπε ότι αυτή ήταν που πήγαινε στο γηροκομείο πριν παραιτηθεί, μετά τις 31 Ιανουαρίου και επέβλεπε εργασίες οι οποίες συνεχίζονταν. Μεταξύ τους υπήρξε μια μικρή λογομαχία η οποία όμως έληξε αίσια.

Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τα του γηροκομείου για τον υλικό εξοπλισμό αλλά και για το έμψυχο υλικό του γηροκομείου. Ο πρόεδρος υπήρξαν φορές που σε πολλές ερωτήσεις δήλωσε άγνοια, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να παρακολουθεί τον καθένα.

Ακούστε την συνέντευξη.

 

Related Post

Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»Βαλσαμής: «Θα μας εκπροσωπήσει ο Παλληξουριακός – Θα έχουμε βοήθεια από την Περιφέρεια»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θέμης Βαλσαμής φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 με αφορμή την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και την συμμετοχή του Παλληξουραικού σε αυτό. «Ο Παλληξουριακός επάξια θα

Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα»Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. «Πολύ ήρεμα τα πράγματα,

Βασιλείου, Γαϊτανίδου, Λυκούδης: Όχι στις εξορύξεις- Προτεραιότητα ο πολίτηςΒασιλείου, Γαϊτανίδου, Λυκούδης: Όχι στις εξορύξεις- Προτεραιότητα ο πολίτης

Με φόντο τις περιφερειακές εκλογές, στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, για μια κατάθεση απόψεων της κάθε παράταξης. Η κα Βασιλείου Νατάσα υποψήφια με την «Λαϊκή