Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Σπύρος Ματιάτος: Τα δέντρα κόβονται προληπτικά

Σπύρος Ματιάτος: Τα δέντρα κόβονται προληπτικά

Σπύρος Ματιάτος: Τα δέντρα κόβονται προληπτικά post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο α/δήμαρχος καθαριότητας Σπύρος Ματιάτος, ο οποίος είναι αρμόδιος και για το «πράσινο» θέλοντας να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την κοπή των πεύκων στην περιοχή του «ΞΕΝΙΑ» τις τελευταίες μέρες.

Όπως τόνισε μετά το περσινό συμβάν που ένα πεύκο έπεσε σε σταθμευμένο λεωφορείο στην ίδια περιοχή, η κοπή φέτος ήταν επιβεβλημένη για να μην υπάρξουν ανάλογα περιστατικά. Χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι αν και είναι ο αποδέκτης των αρνητικών σχολίων τις τελευταίες μέρες, δεν είναι ο κύριος και μόνος υπεύθυνος, διότι οι γεωπόνοι αποφάσισαν ποια δέντρα έπρεπε να κοπούν και οι κοπές πραγματοποιήθηκαν μετά από αποφάσεις. Πιο συγκεκριμένα, γνωμοδότησαν: η τοπική κοινότητα Αργοστολίου, η επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου και το δημοτικό συμβούλιο.

Παραδέχτηκε ότι για να μην υπάρχουν στο μέλλον αυτοί που θα τους «κακολογούν» όταν γίνονται τέτοιου είδους εργασίες, θα φροντίζει να εκδίδει ένα δελτίο τύπου για να προλαβαίνει.

Σχετικά με τους ευκαλύπτους του Κουτάβου, είπε ότι θα προσπαθήσουν να βρουν επιπλέον λεφτά προκειμένου να κόψουν τα επικίνδυνα δέντρα.

Ακούστε όσα είπε ο κος Ματιάτος.

Related Post

Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης και Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέκος Καλαφάτης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών, καθώς τις τελευταίες ημέρες ξηλώθηκε

Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!Σοφία Ζαφειράτου: Ο κόσμος θα εξυπηρετείται κανονικά από τους γιατρούς, ακόμα και αν δεν έχει οικογενειακό γιατρό!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς, Σοφία Ζαφειράτου. Αφορμή, για την επικοινωνία, η όλης σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τον «οικογενειακό

Αριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις τουΑριστοτέλης Μπατιστάτος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός στις απόψεις του

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε για δεύτερη φορά, γι’ αυτή την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Υπενθύμισε για μια ακόμα φορά τις