Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση!

Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση!

Στέλιος Σπαθής: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση! post thumbnail image

Στην εκπομπή του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης, Στέλιος Σπάθης.

Τουρισμός, λιμάνια, εξορύξεις. Τρεις έννοιες στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Ο κος Σπαθής ανέλυσε πως αυτές οι τρεις έννοιες συνδέονται. Ανέλυσε εκτενώς το θέμα των εξορύξεων τονίζοντας ότι όλο αυτό που ακούγεται σε σχέση με τα λεφτά και το κέρδος δεν υφίσταται αφού τα χρήματα είναι λίγα. Επιπροσθέτως, θα κάνει κακό στον τουρισμό μας και όχι μόνο.

Ο τουρισμός, η σημαντικότερη πηγή εσόδων για το νησί. Σπήλαια, Μύρτος, αρχαιολογικοί χώροι. Έγινε ειδική αναφορά στον Μύρτο, όπου ο κος Σπαθής επισήμανε ότι υπάρχουν τρόποι να λυθεί αυτό το χρονίζον πρόβλημα και αν δεν λυθεί άμεσα μπορεί να μειώσει σε μεγάλο βαθμό όλους αυτούς τους τουρίστες που έρχονται για αυτό το θαύμα της φύσης.

Τα λιμάνια της περιοχής- όπου είναι υποψήφιος Σάμη, Φισκάρδο, Αγία Ευφημία – είναι λιμάνια στα οποία δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ. Κανένα ενδιαφέρον για τις πιο μεγάλες εισόδους τουριστών κατά τους θερινούς μήνες.

Η συζήτηση συνεχίστηκε και με τα όσα βιώνουν οι άνθρωποι του νέου δήμου Σάμης. Παράπονα προς πάσα κατεύθυνση για την απραξία όλων αυτών των χρόνων. Όμως ο κος Σπαθής είπε ότι η επομένη των εκλογών θα τους βρει να επεξεργάζονται τα σχέδια για το πώς θα καλυτερεύσουν την καθημερινότητα του πολίτη.

«Έχουμε τεράστιο πνευματικό πλούτο», απάντησε ο κος Σπαθής σχετικά με τα όσα ακούγονται ότι ο δήμος Σάμης είναι πλούσιος δήμος και δεν θα έχει πρόβλημα. Ο υποψήφιος δήμαρχος λοιπόν τόνισε ότι ο πνευματικό πλούτος είναι πιο σημαντικός και δεν πρέπει να τον αφήσουμε να χαθεί.

Ακούστε τον κο Σπαθή.

Related Post

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Καβαλλιεράτος, ο οποίος περιέγραψε ως πολύ δύσκολη την κατάσταση στον Καραβόμυλο, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοΪού. «Οι γιατροί και ο

Γεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσειςΓεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσεις

Ο Γεράσιμος Γαβριελάτος υποψήφιος με την κίνηση πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια συνέντευξη με σκοπό να παρουσιαστούν οι θέσεις του