Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Νίκος Κουρκουμέλης: «Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα καταφέρουμε» post thumbnail image

Ο Αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων και υπεύθυνος σε θέματα τουρισμού Νίκος Κουρκουμέλης, μίλησε στον Δημήτρη Αλοϊζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τον ορισμό του, από τον Δήμαρχο, σε αυτή τη θέση.

Όπως αρχικά είπε ο κος Κουρκουμέλης, έχει αρχίσει να ενημερώνεται για όλα τα θέματα και θεωρεί ότι σύντομα θα έχουν οργανωθεί και θα λειτουργούν σωστά. Παράλληλα, ενημέρωσε πως θα βρίσκεται κάθε μέρα στο κοινοτικό κατάστημα του Πόρου και όποιος  θέλει μπορεί να τον βρει εκεί.

Σε θέματα της περιοχής ο κος Κουρκουμέλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και η συζήτηση ξεκίνησε με το θέμα των σκουπιδιών (και ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωσε σχετικά με την αποκομιδή)  που όπως είπε είναι δύσκολο να λυθεί ένα τέτοιο ζήτημα, εάν δεν ενδιαφερθεί όλος ο κόσμος να τηρεί τους κανόνες καθαριότητας και να αλλάξει νοοτροπία.

Και ο βιολογικός, ένα έργο που ταλαιπώρησε τους κατοίκους της περιοχής για χρόνια στην Σκάλα λειτούργησε φέτος και ο κος Κουρκουμέλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με αυτό το γεγονός και τόνισε ότι και στον Πόρο θα αρχίσουν να γίνονται συνδέσεις και πριν την επόμενη τουριστική σεζόν θα έχει λυθεί πλήρως το θέμα.

Τα λιμάνια και το οδικό δίκτυο αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιοχή και ο αντιδήμαρχος θα ξεκινήσει τις συνεννοήσεις με τους υπεύθυνους προκειμένου να γίνουν μεν μικρά, ζωτικής σημασίας δε έργα. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τα προβλήματα είναι πολλά και δεν έχουμε καμία μελέτη για έργα».

Τέλος εξέφρασε την απορία του για τα θέματα της Άτρου και του Μυκηναϊκού τάφου των Τζαννάτων, καθώς ενώ είχαν γίνει μελέτες, είχαν παρθεί άδειες όλα σταμάτησαν και κανείς δεν ξέρει το γιατί.

Related Post

Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα»Καραγκουλές: «Θα απαιτήσουμε τα διαφυγόντα από τους υπεύθυνους – Οι ανεμογεννήτριες θα επιστρέψουν σύντομα»

Ο Δημήτρης Καραγκουλές, εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά την είδηση ότι το πλοίο, που είχε ναυλωθεί

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος για τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ, για τις εργατικές Ληξουρίου και για το ΝοσοκομείοΟ βουλευτής Παναγής Καππάτος για τις αποζημιώσεις του ΙΑΝΟΥ, για τις εργατικές Ληξουρίου και για το Νοσοκομείο

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την αναστολή των νέων ανακοινώσεων για αποζημιώσεις από τον ΙΑΝΟ. Ιανός Ο κος

Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Αφορμή στάθηκε μια νέα ανακοίνωση του κου Κουρκουμέλη